De AHV komt met de Stemwijzer Hengelsport Amsterdam.

Als reactie op de voortdurende anti- hengelsport moties in de gemeenteraad van Amsterdam en de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart aanstaande, heeft de Amsterdamse Hengelsport Vereniging besloten de Stemwijzer Hengelsport Amsterdam te lanceren voor haar ruim 13.000 leden. Daarmee hoopt de vereniging ook als voorbeeld te dienen voor andere landelijke HSV’s die met soortgelijke anti- hengelsport moties te kampen hebben binnen hun gemeentegrenzen.

 

De Stemwijzer Hengelsport Amsterdam bestaat uit een overzicht van de verschillende politieke fracties, de zetelverdelingen en hun voorkeuren ten opzichte van de hengelsport. Daarbij wordt aangegeven welke fracties voor, tegen of neutraal zijn (geen mening) over de hengelsport. Ook vind je in de stemwijzer een overzicht terug met prognoses en peilingen voor de raadsperiode 2018 - 2022 waarbij een toekomstbeeld wordt geschetst van de zetelverdeling na woensdag 21 maart 2018.

Zo weet de hengelsporter in elk geval welke partijen zich afzetten tegen de hengelsport en wat hun standpunten daarbij zijn. Uiteraard is de stemkeuze op woensdag 21 maart geheel aan de hengelsporters zelf! Wij vinden het namens de Amsterdamse Hengelsport Vereniging vooral belangrijk dat iedereen zich inleest in de zeer verschillende partijprogramma’s van de deelnemende gemeenteraadsfracties en vooral dat iedere hengelsporter gaat stemmen op woensdag 21 maart!

De Stemwijzer Hengelsport Amsterdam vind je op:  http://ahv.mijnhengelsportvereniging.nl/actueel/30162/stemwijzer-hengelsport-amsterdam.html

 Terug

07-03-2018
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank