De inschrijving voor de NieuweVispas 2015 is geopend!

Op zondag 25 januari is het dan zover. De nieuwe Vispassen zijn dan inmiddels al verzonden en iedereen kan er weer tegen aan. Wat let je om 2015 dan maar meteen goed te beginnen en schrijf je in voor de Nieuwe Vispas 2015. Eh, is dat een wedstrijd dan? Jazeker, het gaat om een roofviswedstridj waarbij er gevist wordt vanaf een boot.

Gevist gaat er worden in de omgeving van Leiden en de organisatie is is strakke handen van de mannen van www.vinnig.nl . Wat kan er dan nog misgaan zou je zeggen. De wedstrijd heeft geen winstdoelmerk. Deelnemen aan de wedstrijd kan door middel van inschrijving en kost € 50,- per koppel/boot.

Als je dit bedrag voldaan hebt heb je recht op deelname aan de wedstrijd,  krijg je alle wedstrijdmaterialen zoals vangstlijsten, wedstrijdfoto, logo, vergunningen van 3 federaties, waterkaart. Daarnaast wordt er voor koffie en koek in de ochtend gezorgd en kun je deelnemen aan het bekende en geliefde Captains Diner, inclusief drankjes, tijdens de prijsuitreiking. Tevens maak je kans op één van de vele mooie prijzen. Er is plaats voor 34 boten dus enige haast is wel geboden.De wedstrijd gaat om 8.00 uur van start. Zorg dat je uiterlijk om 7.30 uur onder de Zijlbrug aanwezig bent.

Je kunt je vanaf vandaag inschrijven bij 1 van onderstaande organisatoren:

- Hengelsport Sam Teunissen, Hoge Woerd 86 te Leiden. Telefoonnummer 071 514 85 28
– Hotspot Fishing, Ripselaan 3, Rijpwetering. Telefoonnummer 071 580 1323
– Henk – Teunissen, Korevaarstraat 37, Leiden, Telefoonnummer 071 512 20 53
– Redactie vinnig.nl, Raamsteeg 2 te Leiden. Telefoonnummer 06 33 16 20 63

Bij inschrijving op 1 van de bovenstaande adressen dient er direct contant te worden betaald.

Schrijf je je via de mail in?

Stuur dan een e-mail naar info@vinnig.nl met de mededeling dat je de betaling hebt overgemaakt. Je kunt de betaling van 50 euro overmaken op IBANnummer NL79ABNA0566557029 ter name van Klaas Hoogduin onder vermelding van je naam en NieuweVispas 2015 + telefoonnummer. Binnen 2 werkdagen, nadat het geld is bijgeschreven, bevestigen we dan je inschrijving per email.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 23 januari. Mocht je meer informatie willen dan kun je mailen naar info@vinnig.nl  of neem even contact op via 06 33 16 20 63.

De wedstrijdleiding behoudt zich overigens het recht voor om bij ijs en extreme weersomstandigheden de wedstrijd te verplaatsen. Indien je dan niet kunt, krijg je, na  afmelding per telefoon of email, het inschrijfgeld terug. Afmeldingen dienen 48 uur van tevoren te worden doorgegeven.

 

 Terug

03-12-2014
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank