Studio Vis TV komt terug op de buis!

De liefhebbers van dit programma kunnen er vast voor gaan zitten. Vanaf 21 december gaat het programma haar tweede seizoen in. Na de proefuitzendingen van afgelopen jaar zijn het dit jaar langere- en meer afleveringen: tien in plaats van acht uitzendingen en in plaats van een half uurtje nu een vol uur zendtijd. Vanaf 21 december zit elke sportvisser elke zondagochtend van 09.00 uur gereed.


Presentator Marco Kraal ontvangt straks elke week twee bekende en minder bekende sportvissers vanuit alle disciplines – van witvissen tot karpervissen en van vliegvissen tot roof- en zeevissen. Elke uitzending wordt een uur lang gepraat over de nieuwe ontwikkelingen in hengelsportland, de beste visstekken, de visstand en de meest effectieve vistechnieken en producten. Alles wat je als sportvisser wilt weten komt aan bod!

Net als vorig seizoen vormt het Plashuis bij de Nieuwkoopse Plassen wederom het studiodecor. Maar daarbij gaan ze in dit nieuwe seizoen ook het land in. Robert de Wilt – in seizoen 1 nog de vaste sidekick van Marco Kraal – reist in deze nieuwe serie als razende reporter het land door. Gewapend met een microfoon en op de voet gevolgd door een camerateam bezoekt hij elke uitzending belangrijke sportvisevenementen en -projecten om betrokkenen te interviewen. Zo bezocht hij voor de eerste uitzending de karperuitzettingen van het SpiegelKarperProject Benedenrivieren.


Studio Vis TV wordt vanaf zondag 21 december tot zondag 22 februari iedere zondag op RTL 7 uitgezonden. De uitzendingen beginnen rond de klok van 09.00 uur. Naar alle waarschijnlijkheid worden de uitzendingen de daaropvolgende zaterdag herhaald. De afleveringen van Studio Vis TV zijn tevens direct na uitzending online terug te kijken via www.rtlxl.nl.

Aansluitend op dit tweede seizoen van Studio Vis TV start begin maart 2015 het nieuwe seizoen Vis TV. Een reeks van twaalf spiksplinternieuwe avonturen van Ed & Marco, die daarbij in het kader van het 20-jarig bestaan van Vis TV ook teruggrijpen op uitzendingen uit het verleden. Kortom: er is volop vissen op tv in de komende maanden. Kijk voor meer info op www.vistv.nl en onze eigen website.

 

 Terug

03-12-2014
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank