De nieuwe Zeehengelsport is uit!

Wat is het ‘vak’ van een bladenmaker toch mooi! Naast de hengelsportperiodieken die wij voor diverse andere opdrachtgevers produceren, zoals o.a. Hét Visblad (Sportvisserij Nederland), Vissen (Amsterdamse Hengelsport Vereniging) en HAAK (Hengelsportvereniging Groot Rotterdam) maken we in eigen huis ook onze vier eigen specialistische magazines: Zeehengelsport, Dé Roofvis, Dé Karperwereld en Witvis Totaal.

 

Dat betekent dat minimaal twee keer per maand het expeditiebedrijf van onze drukker, Senefelder-Misset uit Doetinchem, een aantal dozen in de gang zet. En wat een heerlijkheid om zo’n doos dan te mogen openen en er een ‘vers’ tijdschrift te mogen uithalen.  Knisperend papier, bijna nog warm, heerlijk ruikend naar drukinkt…

Vandaag is het de beurt aan Zeehengelsport no. 338, de laatste uitgave van dit enige zoute magazine in Nederland en België van dit jaar. Op de cover een frisse foto van Corné Marijnissen, waarmee we definitief afscheid nemen van een fantastische zomer.  En verder bijdragen van een keur aan zilte pikeurs, stuk voor stuk vissers die vrijwel al hun vrije tijd op en aan zee te vinden zijn en hun ervaringen graag delen met onze lezers.Wat te denken van auteurs als William van den Broek, Wil Franken, Alfred Hulsebos, Cor Juffermans, Jaap van de Heide, Henri Karremans, Arend Jan Klontje, Frits Kromhout van der Meer, Graeme Pullen, Denis Savretić, Sjoerd Schrassen, Tom Sintobin, Arthur van Tienen, Johan Veerman, Sjaak Verhage en John Willems

 

De nieuwe Zeehengelsport zal rond komend weekend bij onze abonnees in de bus ploffen en dan ook te koop zijn in vele boekwinkels en kiosken, met name in de kuststrook.

Een losse uitgave kost in de winkel € 6,95, maar een jaarabonnement (6 nummers) is een stuk voordeliger. Bovendien ontvangt iedere nieuwe abonnee nu een fraaie Thermo Smock van DAM cadeau. Dit wind en waterdichte visjack van DAM heeft een winkelwaarde van € 79,- en dat maakt de rekensom al heel simpel.

Kijk op http://www.hengelsporthuis.com/aanmeldformulieren/af-zeehengelsport.aspxTerug

26-11-2014
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank