Willem van der Helm de beste in Brielle

Op zondag 23 november is de vierde wedstrijd van de wintercompetitie van HV de Watergeus gevist. Onder prima weersomstandigheden werd er gevist in de Verlorenkost, tussen de bruggen en bij Dixi. We hadden vandaag zes afmeldingen waarvan er eentje was die het niet nodig vindt om zich af te melden, helaas. Op zaterdag zag je nog overal vis springen, dus geen problemen met het uitzetten dachten we. De Verlorenkost was vandaag zeer slecht, Jaap van der Torre werd hier eerste met bijna 1,3 kilo, tweede Martijn Bonte met 544 gram en derde Rien van Bodegom met 89 gram. De twee vakken tussen de bruggen werd wel een visje gevangen, maar voor de deelnemers die het dichtste tegen de kippenbrug (als de brug maar een naam heeft) aanzaten werd het toch moeilijk om een visje te vangen.

Het eerste vak, tussen de bruggen, werd gewonnen door Nico Postema met ruim 12,6 kilo, tweede werd Tim van den Berg met ruim 9 kilo (onze jongste deelnemer wist al vier keer tweede te worden, en bij deze roepen we hem uit tot de regelmatigste deelnemer) en derde werd Stefan Hoek met ruim 8,7 kilo.

Het tweede vak tussen de bruggen werd gewonnen door David Visser met bijna 13 kilo, op de tweede plaats Ruud van Halen met ruim 3,1 kilo en derde werd hier Leo Pater met ruim 2,3 kilo. Het laatste vak bij Dixi, daar werd vandaag de meeste vis gevangen, hier werd Willem van der Helm eerste met ruim 22,6 kilo, tweede werd Peter Pfeijffer met 18,8 kilo en derde Remco Beukema met ruim 15,4 kilo.Terug

26-11-2014
http://www.garbolino.fr
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank