ZuidWest Nederland is er klaar voor!!!.

Voor het 2015 is duurt het nog wel even. Toch gaat het sneller dan je denkt. Veel verenigingen zijn al druk bezig met het rondmaken van het nieuwe wedstrijdprogramma voor volgend jaar. Ook bij de Federaties is het alle hens aan dek. Bij Sportvisserij ZuidWest Nederland pakken ze 2015 voortvarend op. Als je nu van plan bent om wedstrijden te gaan organiseren in water van deze Federatie is het wellicht handig om nog even verder te lezen.

Verenigingswedstrijden (zowel op zoet als op zout water) kunnen, in deze Federatie, tot 15 december 2014 worden aangevraagd via de wedstrijdmodule op de website. Deze aanvragen zullen zo worden ingepast dat zoveel mogelijk wedstrijden georganiseerd kunnen gaan worden. Wedstrijdaanvragen die  na 15 december binnenkomen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

. De Federatie zit zelf ook niet stil. Ook in 2015 organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland weer het Federatief Clubkampioenschap. Dit Clubkampioenschap zal uit een aantal voorrondes bestaan, waarna in september de finale gevist zal worden. De finale dit jaar was een groot succes.

Voor 2015 zijn er een aantal regels veranderd. Zo is het in 2015 ook mogelijk dat er namens één vereniging meerdere teams meedoen. Uiteraard mag iedereen slechts vissen voor één van die teams. Het is dus niet zo dat als team A van een bepaalde vereniging is uitgeschakeld, dat men mee gaat doen in het vervolg voor team B. Ook is het voortaan mogelijk dat enkele verenigingen samen één team afvaardigen.

Deelnemende verenigingen worden door middel van loting aan elkaar gekoppeld. Gezamenlijk spreken de verenigingen vervolgens af waar en wanneer gevist gaat worden. De verenigingen zijn hier helemaal vrij in. Een voorronde kan bestaan uit één wedstrijd op het water van de – door loting bepaalde – thuisvissende vereniging maar er kan ook, in onderling overleg, besloten worden om een uit- en thuiswedstrijd te vissen. Degenen met de meeste punten, waarbij de punten behaald door jeugdvissers dubbel tellen, gaat door naar de volgende ronde. Uiteindelijk houden we drie verenigingen over die in de finale gaan strijden om de titel Federatief Clubkampioen 2015.

Verenigingen kunnen zich vanaf nu opgeven voor het Federatief Clubkampioenschap 2015. Dit kan via wedstrijden@sportvisserijzwn.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Ard Verheijen (0162-691004).

Sportvisserij Zuidwest Nederland organiseert nog meer!

Er worden zoete selectiewedstrijden voor de verschillende nationale kampioenschappen georganiseerd.. Tijdens deze wedstrijden kun je je plaatsen voor het NK. Net als dit jaar zijn er ook weer individuele prijzen te winnen voor nummers 1 t/m 3 per vak.
Daarnaast organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland weer het Federatief Kampioenschap Zout. Locatie en datum worden z.s.m. bekend gemaakt.

Na de succesvolle eerste editie van het Federatief Kampioenschap Vijvervissen komt deze wedstrijd in 2015 zeker terug op de agenda. Tenslotte is er natuurlijk nog het Federatief Kampioenschap Junioren. Tijdens verscheidene voorrondes kunnen de jeugdige vissertjes zich plaatsen voor een finale. De winnaar van deze finale mag zich een jaar lang federatief kampioen noemen.

Houd de website van de heren en dames van de Federatie dus maar in de gaten voor de meest actuele stand van zaken over al deze wedstrijden. Hier vind je een jaarplanner met de data van verscheidene wedstrijden in 2015 zoals die nu bekend zijn. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden maar het kan verenigingen wellicht helpen bij de planning van hun eigen wedstrijden.Terug

19-11-2014
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank