Kaylee Goedhardt weer opgenomen in damesploeg.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Kaylee Goedhardt is weer opgenomen in de damesploeg die binnen een paar weken naar het WK Zoetwaterhengelen in het Portugese Coruche afreist. Dat het damesvissen het niet makkelijk heeft is al een tijdje duidelijk. Het wil maar niet echt lukken om voldoende dames te interesseren in deelname aan de door Sportvisserij Nederland georganiseerde damestopcompetitie. Met nog geen 10 deelnemers wordt het voor coaches al snel lastig om met de beste formatie af te reizen.Als er dan ook nog een akkefietje met een kort geding doorheen loopt, sta je als deelnemer al snel op de zwarte lijst en lijk je het te kunnen vergeten. Toen Kaylee 2 jaar geleden een kort geding aanspande tegen Sportvisserij Nederland om haar plaats binnen de WK ploeg op te eisen stond iedereen op zijn/haar achterste benen. Het kort geding werd door haar glansrijk gewonnen. Dat je dan de slag wint en de oorlog verliest is een ieder wel duidelijk. Goede verliezers zijn er helaas niet veel.

Knarsetandend werd Kaylee 2 jaar terug weer opgenomen in de WK ploeg. Het jaar er op stond ze er naast. Dat Kaylee beschikt over meer ballen dan de meeste mannelijk toppers was toen voor insiders al duidelijk. Zo`n bijtertje hoort gewoon in de ploeg. Niet alleen qua mentalitieti maar ook gezien haar "viscapaciteiten" kun je als coach haast niet om haar heen.Ze bleef afgelopen 2 jaar gewoon deelnemen aan de Topcompetitie en dat leverde uiteindelijk resultaat op. Gedwongen door het gebrek aan kwaliteit bij de overige deelneemsters en de ambitie om toch te kunnen meedoen op het hoogste niveau zat er voor de coaches weinig anders op dan haar weer op te nemen in het team. En zo geschiede.

Nu eens kijken of Kaylee over de een paar weken de individuele wereldtitel op kan vissen. Wij wensen haar in elk geval veel succes.Terug

06-08-2014
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank