BELGIË GASTLAND EK ZOETWATERVISSEN

Zaterdag 28 en zondag 29 juni a.s. wordt in het Belgische Pommeroeul en onder auspiciën van de internationale hengelsportbond F.I.P.S. (Fédération Internationale de la Pêche Sportive) het Europees Kampioenschap Zoetwatervissen voor Senioren gehouden. Wedstrijdwater is het Hensies-kanaal, een circa vijf meter diep kanaal met vooral brasem, voorn en baars plus wat karper en giebel.

 

Voor Nederland hebben de bondscoaches Jan van Schendel en Stefan Verhoeven een sterke selectie samengesteld bestaande uit Jo Adriolo, Dieter Friederichs, Arjan klop, Thijs Lupsen, John Savelkoul en Ramon Pasmans. Mannen die zowel met de vaste hengel als met de matchhengel uitstekend uit de voeten kunnen. Belangrijk voor een water waar min of meer op de ‘Nederlandse manier’ kan worden gevist.

Dit team gaat het opnemen tegen sterke landen als Engeland, Italië en Frankrijk en natuurlijk België dat het thuisvoordeel heeft, terwijl de sterren uit Oost-Europa zoals die van Hongarije, Polen en Rusland in rap tempo stijgen en tot de ‘gevaarlijke’ outsiders mogen worden gerekend.

Na de Officiële Trainingswedstrijd op vrijdag start het ‘echte’ Europees Kampioenschap na een voorbereidingstijd van twee uur op zaterdag klokslag 10.00 uur en mag er vier uur lang worden gevist, waarna om 14.00 uur het eindsignaal klinkt en om 16.00 uur het dagresultaat bekend wordt gemaakt.

Zondag volgt eveneens van 10.00 tot 14.00 uur de tweede en beslissende wedstrijd van het EK met om 16.00 uur de bekendmaking en huldiging van de Europese Kampioenen en zilveren en bronzen medaillewinnaars.Terug

26-06-2014
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank