Limburgse kassier benoemd tot lid van de Financiële Beleidscommissie

Op zaterdag 14 juni vond de Algemene Ledenvergadering van Sportvisserij Nederland plaats in het Sportcentrum van NOC*NSF te Papendal. Tijdens deze Algemene Ledenvergadering werd de penningmeester van de federatie, Gerard Heijthuisen, benoemd tot lid van de Financiële Beleidscommissie (FIBAC) van Sportvisserij Nederland. Deze commissie kan gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen aan het bestuur en de ALV.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd voorzitter Menno Knip, herbenoemd, met een grote meerderheid van stemmen, voor de volgende periode van drie jaar, als voorzitter van Sportvisserij Nederland.

Bondscoach Henri Karremans hield een inspirerende presentatie over hoe hij het WK Junioren Kust team naar de wereldtitel leidde. Vervolgens werd het winnende WK team Kustvissen Junioren gehuldigd.  

Met het WK in Assen voor de boeg in juli a.s. kijken we natuurlijk reikhalzend uit naar de resultaten van onze Nederlandse deelnemers en onze vijf Limburgse kanjers in het bijzonder.

Voorzitter John Steegh van ‘Water Natuurlijk’ gaf, met het oog op de komende waterschapsverkiezingen 2015, een interessante lezing over zaken als: visuitzettingen, schoner water en waterkracht in relatie tot de sportvisserij.

Klik hier voor de overige agendapunten van deze bijzonder interessante vergadering. Houd de website van Sportvisserij Nederland in de gaten voor een verslag van deze Algemene Ledenvergadering.(Federatie Limburg)Terug

18-06-2014
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank