Sonubaits Semi buoyant Bandums en Oozing boilies

Bij het methodfeedervissen kun je door het kiezen van het juiste aasje het verschil maken. Het is echter niet alleen een kwestie van het wisselen van een kleur boilie of pellet. Veel belangrijker kan het gewicht van het aas zijn. Dit bepaalt hoe gemakkelijk een vis het aas kan opzuigen. Zeker op vijvers waar sprake is van dressuur gaan vissen, en dan met name karpers, steeds voorzichtiger azen. Dan kan het juiste aas het verschil maken tussen wel of niet vangen.


De specialisten van Sonubaits spelen hier goed op in. Mede dankzij de know-how van topvissers uit de stal van Preston/Sonubaits worden steeds vernieuwende producten ontwikkeld. Pellets en boilies die zich onderscheiden zijn de Semi-buoyant Band’um pellets en Oozing boilies. Beide aasjes zijn als het ware half-drijvend. Gooi ze los in het water en ze zullen aan de oppervlakte blijven drijven. Echter, het gewicht van de haak is al voldoende om ze te naar beneden te brengen. Het resultaat is een haakaas dat net boven de haak blijft staan. De pellet of boilie valt dus extra op en zweeft als het ware waardoor een vis deze zeer gemakkelijk en dus zonder argwaan kan opzuigen.
Oozing..
De Oozing boilies zijn maximaal volgepropt met flavour waardoor ze al binnen enkele seconden nadat ze onder water zijn gekomen een aantrekkelijk spoor afgeven. Dit is onweerstaanbaar voor vissen op zoek naar voedsel en leidt ze direct naar het haakaas.Onderlijnen
Voor beide aassoorten heeft Preston Innovations het juiste onderlijntje om ze optimaal te kunnen aanbieden. De Band’um pellets zijn zo gevormd dat ze perfect te vissen zijn op een hair met bait-bandje. In de boilies wordt een gaatje geboord en vervolgens op een hair met quickstop geschoven. Op die manier kun je op beide aassoorten meerdere vissen vangen zonder dat je van aas hoeft te wisselen.


De Band’um pellets zijn er in de smaken strawberry, pineapple, krill, salted nut crush en white chocolate. De Oozing boilies zijn verkrijgbaar in 8mm krill, tutti frutti en pineapple.

Voor meer info: www.sonubaits.com en www.prestoninnovations.comWil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen of andere handige nieuwtjes, volg ons dan ook op facebook. Check de pagina van Preston Innovations Netherlands. Klik daarvoor op onderstaande link en like onze pagina. Wij hebben regelmatig interessante winacties waarbij we gadgets van Preston of Sonubaits weggeven.

Ga naar onze facebook via: www.facebook.com/PrimoDistributionBvTerug

18-06-2014
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank