Shimano Tribal investeert in jeugd

Het Tribal Team wordt dit jaar uitgebreid met 2 nieuwe prostaffers: De broers Nico en Iwan Schuurman.Deze twee jeugdleden zijn geen onbekende in het ‘wereldje’. Nico (14) en Iwan (16) kregen het vissen met de paplepel ingegoten door vader Herman Schuurman (Shimano Predator teamlid). Ze vissen dan ook al sinds ze zich kunnen herinneren dat ze aan de waterkant kwamen. Er is geen vissoort te bedenken dat zich voor hen kan verbergen, echter ligt hun ambitie toch in het karpervissen.


Nico heeft zelfs al zijn eerste ervaring op openbaar water in Frankrijk, waar hij samen met zijn vader al echte zoetwaterbiggen heeft weten te vangen. Hun karpervisserij is divers en gaat van penvissen, afstand vissen en bootvissen. Meestal op de Friese wateren in en rond hun woonplaats Leeuwarden, maar ook verder in het land hebben ze al ervaring.


Naast een grote passie voor het karpervissen hebben beide heren al ervaring met het schrijven van leuke artikeltjes over hun avonturen en het daarbij behorende fotograferen. Of het nu gaat om vistechnieken of stekinformatie, niets is geheim voor hen en ze willen hier graag over discuteren. De jongens zullen dan ook middels blogs op Shimano Fishnetwork hun ervaringen delen.

 

Shimano Predator goes Streetfishing

Vanaf heden is Arthur Langstraat toegetreden tot het Predator team en zal Shimano vertegenwoordigen in de steeds verder groeiende Streetfishing scene. De passie van Arthur en zijn ambitie om met de beste materialen zijn hobby te kunnen beoefenen brachten hem in contact met Shimano. Daar hij al geruime tijd deelneemt aan streetfishing wedstrijden is hij geen onbekende in deze scene.

Hierbij stelt Arthur zich zelf even voor:

Mijn naam is Arthur Langstraat,  47 jaar jong en geboren en getogen Rotterdammert. Ik ben getrouwd en vader van twee zoons. Vanaf mijn prille jeugd ben ik visverslaafd en met een hengel langs de waterkant  te vinden. Zoals het een beetje bij een hengelsport opvoeding hoort ving ik mijn eerste vissen aan de vaste stok. Nadat ik deze vaste stok jaren later voor een volglas-spinhengel had verruild kwam ik al snel in aanraking met vissen als snoek en karper.

Mijn huidige visserij is het best te typeren als wat ze tegenwoordig Urban style noemen: Streetfishing. Ik ben een echte allround kantvisser en vis vrijwel alleen nog maar op roofvis in een stedelijke omgeving. Ik ben de laatste twee jaar met redelijk succes actief binnen de Streetfishing scene en vis zoveel mogelijk Streetfishingwedstrijden in binnen- en buitenland. Het liefst gebruik ik Ultra-light materiaal en vis dan met zowel de dropshot methode als met (micro)lichte loodkoppen. Ook smijt ik nog geregeld met 100 gram zware jerkbaits of grote shads. Naast het roofvissen in de grote steden ben ik nog regelmatig met mijn zeebaarsstok op de Maasvlakte en de Waterweg te vinden.

Ik vind het een voorrecht om voor Shimano te gaan vissen, ik heb er dan ook heel veel zin in. Via de blog en/of de Facebookpagina van het Shimano Fishnetwork BeNeLux zal ik regelmatig iets van mezelf laten horen. Daarnaast ben ik alle dagen aanwezig op de Visma in Rotterdam waar ik je graag kennis met mezelf en het Shimano-assortiment laat maken, ik kijk er alvast naar uit!

Ga voor het laatste nieuws en meer informatie naar de Shimano Benelux Fishing Facebook  pagina of www.shimanofishnetwork.nl  

 Terug

28-03-2014
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank