De vis speelt verstoppertje op de Oude IJssel

Op zaterdag 26 oktober organiseerden de 11 leden van Hengelaarsvereniging de Karper uit Brummen de 3de wintercupwedstrijd. Op het wedstrijdrooster stonden vandaag als parkoers de kribben bij Stokhorst in de Oude IJssel. Met alweer uitstekend visweer en de wind in de rug werd om 12.00 uur het startsein gegeven. Al snel bleek dat het er dit keer weer niet in zou zitten om een mooi netje vis ter weging aan te bieden. Ook vandaag bestonden de vangsten weer voornamelijk uit kleine vis waarvan het merendeel uit baarsjes bestond. Een enkeling had een mooie voorn of een grote baars, maar daar hield het ook mee op.


Edwin Corbeek won vandaag de wedstrijd met 620 gram!

De meeste vis(jes) werden gevangen aan de vaste stok, terwijl de feeder nagenoeg in de foedralen bleef. Viste je op 11,50 mtr, of dicht bij de kant, daar liet de vis zich helaas niet verleiden tot een aanbeet. Toen om 15.00 uur het sein wedstrijd beëindigen werd gegeven werd de balans opgemaakt. De winnaar werd vandaag Edwin Corbeek. Hij liet 620 gram op de schaal noteren. Goede 2de werd G.Evers met 500 gram en 3de C.Hofman met 310 gram. Op aantallen werd B.Oortgiesen 1ste met 29 stuks, G.Evers 2de met 27, en E.Corbeek en P.Kaal werden allebei 3de met 19 stuks.

Volgende week, 2 november, is de wedstrijd in de Oude IJssel bij het molentje in Laag-Keppel.  Kijk voor de volledige uitslag op www.hv-dekarper.nl     Terug

28-10-2013
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank