Ad van Zelst wint de snertconcours de Ruischvoorn

Zondag 20 oktober was het weer zover; vissen aan de waterkant en rond elf uur een paar kommetjes erwtensoep. Heerlijk!  Henk had de soep weer goed geregeld en de dames waren er ook weer mooi op tijd om de vissers hun kommetje soep te serveren. Dit ondanks dat ze door het zandpad van de Duiventoren moesten crossen. Het Zandpad zit vol diepe kuilen en  toch ging het weer goed met de soep. Alles zat nog in de pan. Marie –Jose en Corrie, Fleur en Henk worden weer bedankt voor de heerlijke soep.

Ook de vis was vandaag weer aanwezig. Veel maatse voorns was het resultaat. Wat wil je als sportvisser nog meer. Omdat er vandaag een wedstridj voor karpervissers was moesten we voor deze wedstrijd uitwijken naar een stuk van het parkoers waar we anders nooit vissen.  Door de goede organisatie van de wedstrijdcommissie van HSV de Ruischvoorn Dongen liep het vandaag ook weer op rolletjes. Het parkoers was in 3 vakken van 8 vissers uitgezet. Bijna iederen ving vandaag vis en dit hadden we niet eigenlijk verwacht.  Zo zie je maar weer; het is niet te voospellen.


De winnaar, Ad van Zelst, met een stevige kop erwtensoep

De grote man van vandaag was Ad van Zelst. Hij ving 4635 gram bij elkaar in sector C . In sector B was Jack Puts de man die zijn vak wist te winnen, hij ving 3134 gram bij elkaar ondanks te korte lijnen. En in sectorA was het de kampioen die geluk had dat hij voor de soep geen beet had gehad en na de soep een baars ving. Op het laatst ving hij nog een verdwaalde brasem en met 1887 gram gaf hij zijn concurrenten in zijn vak het nakijken.

Na de wedstrijd werden de prijzen weer verdeeld en gingen de vissers weer naar huis met een heerlijk blik GOULASH soep, behalve dan diegene die niet konden wachten op de resultaten.

Volgende week de prijsuitreiking over 2013 en dan zit de zomercompetitie er weer op. De meeste vissers gaan dan weer de havens in, om daar hun geluk te beproeven.

2013 was een mooi, sportief en visrijk jaar met een mooie opkomst van de deelnemende vissers. Iets waar wij als club best trots op mogen zijn. Heren vissers, bedankt hier voor. Ook de wedstrijdcommissie willen wij bedanken voor het in goede banen leiden van de wedstrijden. De mannen staan altijd voor dag en dauw al klaar. Bedankt.

 Wij hopen ook weer op een mooi opkomst en veel vis in 2014 tot dan.

De organisatie.Terug

20-10-2013
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishcresta.eu
blank