De Sprong nog minimaal een week dicht

( Pat Gayet ) Helaas moet ik mededelen dat de vijver ook aankomende week zeker de poort gesloten zal houden. Dit tot verdriet van veel hengelsportliefhebbers.  Na deze week  is het nog even afwachten of het sein groen gegeven kan worden. Getuige de foto’s blijft dit nog even een vraagteken. Het is natuurlijk doodzonde als we het nu gaan verknallen en alles weer aan gort lopen.


De wedstrijden die op de Sprong gepland staan zullen zeker doorgaan. Dit bericht een oproep aan de sportvissers,die aan de karperstokwedstrijd van HS de Vries op 19 oktober Puiflijk/ “t Mun zouden deelnemen.  A.U.B meldt u zich bij de Vries Hengelsport in Boxmeer . Tel 0485-521058. Deze wedstrijd is verplaatst naar de Sprong. Op 9 November vind er een koppel wedstrijd plaats op 37 steigers en deze wedstrijd is inmiddels volledig volgeboekt is.


Aankomende week 5 oktober zullen er wederom een 1200spiegel karpers toegevoegd worden aan de vijver. Het wordt druk op de plas en dat is ook de bedoeling. Het plaatje wordt steeds mooier. Nog even volhouden en dan kunnen we weer aan de slag op de Sprong

Voor meer info kun je terecht op www.dehengel.nl of www.visschool.nl

Groetjes,

Pat Gayet  visschool de Hengel.
Terug

30-09-2013
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank