Witvisteam René Bomers winnaar Open NK voor Teams

Zondag 22-09-2013 streden 14 teams om het Open NK voor Teams te Groenlo. De prachtige grachten van Groenlo was het strijdtoneel (hiervoor dank aan GHV Groenlo voor het ter beschikking stellen van het viswater). Deze gracht is een technisch water maar er kan ook brasem gevangen worden. Om het wedstrijdelement zo hoog mogelijk te houden wordt tijdens het Open NK voor Teams gevist op aantallen en gewicht, dit betekend dat het vangen van 2 dikke brasems niet betekend dat je per definitie hoog eindigt.

Zeker dit jaar ging het vooral om de aantallen. Elke sportvisservisser kent wel de tijden waar je met 20 vissen en 500 gram een wedstrijd kunt winnen. Deze zondag was toch even anders. In het totaal werden er 2818 vissen gevangen ( gem. van meer dan 50 vissen per persoon) met een totaalgewicht van 61,47 kg. Daarnaast waren de weergoden ons ook nog eens goed gezind. Kortom een fantastische wedstrijd, wat gelijk ook zijn weerslag had op de deelnemers, iedereen veel vis, dat was op de gezichten af te lezen.
De organisatie, verzorgt door het Witvisteam René Bomers, was wederom geweldig, een grote prijzenpot van 1:2 eremetaal, geldbedrag en horloges voor de winnaars, een verloting met prachtige prijzen en een prima catering (mede mogelijk gemaakt door de sponsoren René Bomers hengelsport, Mario Punte optiek/juwelier en Prefabschoorsteenbouw). Winnaar van het Open NK voor Teams 2013 is het Witvisteam René Bomers met 14 wedstrijdpunten een totaalgewicht van 9680 gram en 319 vissen.

 

 Terug

23-09-2013
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank