30 kilo voor Ruud Steylaard op het Mun

Donderdag 19 september werd de 1ste najaarskarperwedstrijd georganiseerd aan de vijver 7 van ’t Mun in Appeltern. Voorlopig wordt er elke donderdag zo’n individuele wedstrijd georganiseerd. De organisatie van deze wedstrijden is in handen van Rien Manders. Met een maximaal aantal deelnemers van ongeveer 12 per wedstrijd is het zaak om er snel bij te zijn.


Ruud met een mooi exemplaar

Gisteren togen in totaal 9 enthousiastelingen naar ’t Mun. Het beloofde een mooie, en vooral droge, visdag te worden. Even loten en op naar de waterkant. De vangstberichten zijn de laatste tijd nogal wisselend. De vis laat zich wel vangen, maar het gaat soms niet van harte. Ook vandaag was het voor veel deelnemers hard werken om een paar karpers te vangen.

Er zijn natuurlijk altijd uitschieters. Zo liet de Ruud “de klompenman” Steylaard zien dat hij ook op dit soort vijvers uitstekend uit de voeten kan. Strak vissend wist hij de rest van het deelnemersveld op een hoop te vissen. Met iets meer dan 30 kilo kon hij grijnzend de 1ste prijs ophalen.


De winnaars op een rij. V.l.n.r. Ton Koetsier, Ruud Steylaard en Niels Evers

In de linkerhoek, zat op stek 5, Niels Evers. Vanaf het beging van de wedstrijd ving hij, tot verdriet van de buren, zijn karpertjes.De buren zaten erbij en keken er naar. Uiteindelijk wist Niels rond de 20 kilo ter weging aan te bieden. Genoeg voor de 2de plaats.
Op stek 2 zat Ton Koetsier. Ook dat hebben de buren geweten. Voorzichtig vissend wist hij zich met 16.720 gram naar een 3de plaats te vissen. Vooral de dril met het dunne elastiek was een genot om te zien. Rustig drillend wist Ton de ene na de andere karper te landen.

Volgende week weer. Zelfde tijd, zelfde plaats. Als je mee wil vissen surf dan even via deze link naar de kalenders waar je alle info kunt vinden die je nodig hebt om je in te schrijven.   Terug

20-09-2013
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank