Visvijver de Sprong gesloten voor 2 weken.

Het is even niet anders, maar de vijver zal gesloten zijn in de periode van 16 Sept. t/m 29 September. De finale werkzaamheden rondom de vijver zullen in die periode gaan plaatsvinden. De vijver, waarin reeds meerdere malen karperuitzettingen hebben plaats gevonden, hoeft alleen nog maar te veranderen van een zandbak in een golfbaan met een grote put.De vijver heeft de afgelopen maanden een ware metamorfose ondergaan. Het is dan ook hard aanpoten geweest om de droom van een paar visgekke ondernemers te verwezenlijken. Nu nog een strakke grasmat, waarna we verlost zijn van dat vervloekte zand. Dit is dan ook de reden waarom de visvijver  gesloten zal zijn, om de oevers zo strak mogelijk te krijgen en deze niet te betreden.


De afgelopen maanden hebben er ook een 8 tal stokwedstrijden plaats gevonden op de dinsdagen. Deze wedstrijden kenmerkten zich door de wisselende resultaten qua vangsten. Absoluut heer en meester was Guus Peters uit Boxmeer. Hij is de te kloppen man op deze vijver en wist 7 van de 8 wedstrijden in zijn voordeel te beslissen en een behaalde 2e plaats. Misschien een reden om eens deel te nemen aan deze wedstrijden en hem uit te dagen, want Guus heeft volgens mij iets meer als geluk alleen.


Wederom zullen er begin oktober spiegelkarpers uitgezet worden. Ook de vis zal dan behoorlijk hongerig zijn naar mijn idee, als er 2 weken niet gevist en gevoerd wordt. Ik ( Pat ) moet er ook aan geloven om even tijdelijk ander viswater op te zoeken. Als dagelijkse klant heb ik dit jaar reeds een record aan vis uren en vangsten staan.

30 September is de visvijver betovert  en hoop ik en de ondernemers die hun hart verpand hebben aan de hengelsport  u weer te begroeten.

Voor meer informatie over de sprong kijk je op www.dehengel.nl of www.visschool.nl

Groetjes Pat Gayet ©

 Terug

17-09-2013
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank