Hengelsport Tiel pakt de winst op de Kool

27 april 2013 N.K Dutchcarplakes. De 2de wedstrijd in Appeltern werd door de teams van de Kool, Sensas en DB hengelsport Proline gevist. Team de Kool deed beste zaken door met slechts 31 punten  en met een totaal gewicht van 75 kg huiswaarts te keren. Sensas Mondial werd 2de met 36 punten en 65 kg. DB hengelsport laatste met 51 punten en 46 kg in de pocket. Michael Mee werd algemeen winnaar met23.840 kg ( team de Kool ). Henk Jan Dijkstra tweede met 23.320 kg ( team Sensas ). Iedereen had vis met als laagste gewicht 4.9 kg.


Het winnende team van Hengelsport Tiel

Hoe anders was de wedstrijd op de Kool in Heelweg. Hier zaten de teams van hengelsport Tiel , Team ’t Mun en Spro team de Vries uit Boxmeer. Zaten kun je gerust wel zeggen, want de eerste uren kon je een speld horen vallen in de vijver. De aanbeten bleven gewoon uit. Daarna werd wel eens af en toe een vis gehaakt. Uiteindelijk bleek team Tiel toch de beste resultaten te behalen door een eerste, tweede en vierde plaats te vissen. Slechts 26 punten en deelden zo een flink pak slaag uit.

Gert Jan Bekker en Pascal Habets wisten boven de 7 kg uit te komen. Stefan van Elst (Spro team ) redde de eer voor ons team met een behaalde 3de plaats. Team ’t Mun en Spro de Vries behaalden 47 punten. Eindelijk heb ik ook een gezicht bij Gijs Nederlof.  Gijs, de man achter de schermen bij Matchfishing.nl, had ik nog nooit ontmoet.


Op zoek naar Eddy zijn topset

Man of the match van vandaag was Eddy van de Hoogen uitkomend voor het Spro team. Eerst sprong een gelande karper na het onthaken uit het net en een half uur voor het einde veroorzaakte een aanbeet twee gebroken hengeldelen en een top set die meegenomen werd naar het midden van de vijver waar denk ik ook alle andere vissen lagen.


Team HS De Vries deelde de 2de plaats vandaag met het Dreamteam van `t Mun

Hoe noemen we dit vissen ook alweer ? Karperstokvissen of karperstukvissen. Eddy, jammer en pech voor je, maar we moesten toch wel stiekem een beetje lachen hoe je topdeel in een dobber veranderde. Veel meer was er eigenlijk ook niet te doen op de plas. Team Tiel (Andernach Schilderwerken ) PROFICIAT en Patje af.

Tot de volgende……..

P.s Mijn visstek steiger 9 was precies de stek waar ik maandag  j.l getraind had samen met teamlid Guus Peters. Toen bestond de vangst uit 12 stuks en minstens evenzoveel aanbeten of lijners die verspeeld werden. Het weer was die dag dan ook beduidend beter,  ongeveer 25 graden en zonnig. Dan ook nog de wedstrijddruk op het water, wat volgens mij ook een belangrijke oorzaak is op beduidend minder vangsten op de wedstrijddag. Of trainen dan ook echt nut heeft? Dit blijft een vraagteken, echter het vissen zal mij nooit vervelen.

©Pat Gayet  www.dehengel.nl   en www.visschool.nlTerug

29-04-2013
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank