Eerste plaats voor Wim de Vos

Afgelopen dinsdag was het dan zover: de  zomeravondwedstrijd in het Wilhelminakanaal in Oosterhout . Deze wedstrijd is een begrip onder de vissers en de toeschouwers in Oosterhout . Het parcours was goed bezet met vandaag 15 deelnemers die meededen waaronder ook een aantal nieuwe en ook jongere gezichten in het deelnemersveld. Het is mooi dat de jongeren er toch ook bij komen.

De wedstrijdvissers zijn niet de minste op deze avond, ze kunnen allemaal wel aardig vissen  Maar de gezelligheid staat hier hoog in het vaandel . Na het startsignaal werden de eerste korven al tewatergelaten. Bij Willeke de Ronde was het na een korf voer al prijs: een baarsje kwam in zijn netje .


Weldra gingen de eerste visjes in het net, bij Wim de Vos was zijn eerste vis achteraf gezien de winst en met nog een paar visjes verstevigde hij zijn positie, maar helaas, veel meer werd het niet .

Ook in het gat werd wel een enkele vis gevangen door Henkie de Ronde en Jan van Roessel, zij pakten ieder 3 vissen en werden uiteindelijk dan ook 2e en 3e.

Maar ook Hans Snoeren die normaal gesporken graag in het gat wil zitten, vroeg nu om daar niet hoeven te zitten want hij kon nog niet ver gooien. Toch wist hij daar een mooi visje te vangen van 2090 gram, Hans, we hopen dat je snel de oude wordt. Hij werd 4e .

hier volgt de uitslag


stek

naam

stuks

gewicht

uitslag

         

8

W de Vos

3

2960

1

3

H de Ronde

3

2830

2

5

J v Roessel

3

2710

3

15

H Snoeren

1

2090

4

7

G deCloe

1

1990

5

4

K Verstraaten

1

1670

6

17

W de Ronde

1

1670

6

6

R Tempelaars

1

920

7

13

R Drevers

1

690

8Terug

26-04-2013
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank