De nieuwe X22 van Zammataro

(Persbericht M & M Hengelsport)Het is zover, na 2 jaar testen, testen en nog eens testen is er weer een topproduct bijgekomen in het assortiment van Michael Zammataro. Wie kent het niet, de extreme citrusgeur die sinds tientallen jaren een belangrijk ingrediënt is in het lokvoer van vele vissers. Door uiterst zorgvuldig te werk te gaan hebben we met Zammataro X22 een fantastisch nieuw voer ontwikkeld dat al in de testfase voor spectaculaire vangresultaten zorgde. Vooral voor het vangen van grote voorn, sneep, skimmers en kolblei is de toevoeging van X22 een enorme aanrader.Het voer heeft een licht tot matige bindkracht en kan in ondiepere wateren puur gebruikt worden. Over het algemeen wordt het echter vooral gebruikt als toevoeging tot 20% aan een bestaand voermengsel. Vooral tijdens het koude seizoen zal daardoor de effectiviteit van uw voer enorm toenemen. Al sinds 30 jaar worden er met deze lokstof in havens, kanalen en meren gigantische vangresultaten bereikt en zo blijft men met X22 de andere vissers altijd een stap voor.

X
22 is zowel geschikt als voer voor het vissen met de feeder als met de vaste stok. Als voer voor de vaste stok moet het wel aanzienlijk sterker bevochtigd worden dan wanneer het voor de feeder wordt gebruikt. Door het toevoegen van maden, pinkies en casters verhoogt u significant de kans op succes. X22 voer is verkrijgbaar in drie variaties namelijk naturel, rood en geel zodat u de kleur van het voer kunt afstemmen op uw eigen wensen maar vooral op die van de vis.

Tip:

Niet alleen is het X22 voer in 1kg verpakking leverbaar maar ook als vloeibaar X22 concentraat in 50ml fles. Hiermee kunt u bijvoorbeeld tijdens het vissen het vloeibare concentraat rechtstreeks in u voerkorf spuiten om een nog intensiever geurspoor te creëren.

Ook is X22 als poeder concentraat in 200 grams verpakking verkrijgbaar. Daarmee kan tijdens het vissen te allen tijde het aroma van uw lokvoer worden versterkt met de unieke geur en smaak van X22.

Wij van Zammataro en M&M Hengelsport wensen u een goede vangst!

Winkeliers die nog niet met M&M Hengelsport samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van onze talrijke producten kunnen contact met ons opnemen via:

info@menmhengelsport.nl

tel. 0599-858162 of mobiel 06-46718339

www.menmhengelsport.nl

www.timmsdobbers.nlTerug

23-04-2013
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl
blank