Rindert Jansma wint selectie NK regio Noord

HSV de Snoek organiseerde afgelopen zaterdag, zoals ieder jaar onder auspiciën van Sportvisserij Nederland, de jaarlijkse voorselectie voor de Nederlandse Kampioenschappen regio Noord. De wedstrijd werd georganiseerd aan het strand bij Groote Keeten.

Het was een zonnige, maar koude dag met een temperatuur van ca. 10 graden. Dit werd veroorzaakt door de noordenwind. Van de 99 ingeschreven deelnemers waren 3 personen afwezig. Er werd gelukkig aanmerkelijk meer gevangen dan vorige week tijdens de selectiewedstrijd in Rayon Midden waar de vangsten erbarmelijk waren.
Aanvankelijk was de organisatie bang dat, door gedraaide wind naar het Noordoosten, voor een herhaling van afgelopen week. Gelukkig bleek dit niet het geval.

Er werd voornamelijk bot gevangen, in totaal werden 224 stuks met een totaallengte van 5070 cm. De grootste vis was 39 cm. 17 deelnemers konden geen vis ter meting aanbieden.De eerste 3 individueel op het podium

Rindert Jansma uit vak C (HSV O.K.O.) was de winnaar met 182 cm en 9 vissen. Ons aller Rens de Jong (vak A) hield de eer van de vereniging hoog, hij eindigde op de tweede plaats met 175 cm en 8 vissen, terwijl de bronzen medaille aan Dennis Ooijendijk (vak E) van HSV De Sportvisser werd uitgereikt. Hij had 168 cm en 7 vissen.


Het winnende korps van HSV O.K.O. op de foto

Bij de korpsen is het 2e korps van HSV O.K.O. de winnaar geworden met 28 punten en 485 cm. Het 1e korps van HSV De Sportvisser werd 2e met 3en en 445 cm, terwijl het 1e korps van HSV O.K.O. 3e werd met 39 punten en 314 cm.

Deze uitslag is officieus tot 29 april. Eventuele protesten dienen voor 26 april 9.00 uur binnen zijn bij Sportvisserij Nederland in Bilthoven.

 Terug

23-04-2013
http://www.evezet.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank