Feestelijke opening Hengelsport De Gouwe

Na een aantal maanden hard werken was het vrijdagavond dan zover. Hollands midden heeft er weer een nieuwe hengelsportwinkel bij. Een garage werd omgetoverd tot een winkel en er werd gedeeltelijk een nieuwe verdiepingsvloer in aangebracht. Hier bevindt zich de winkel, en de begane grond zal dienst gaan doen als opslag voor zowel de winkel als de webwinkel.De naam van deze hengelsportzaak is
De Gouwe, een voor de hand liggende keuze, want rivier de Gouwe loopt praktisch voor de deur langs. De webwinkel heeft de naam Betaalbaarvissen.nl mee gekregen. Dit heeft alles te maken met de doelstelling van de eigenaren, het vissen in Nederland moet betaalbaar blijven dus scherpe prijzen. Bij de winkel is voldoende eigen parkeerterrein aanwezig.

Rond zeven uur stroomden de mensen binnen, allen nieuwsgierig naar het resultaat van de maandenlange verbouwing. Het resultaat is er dan ook naar, een mooie overzichtelijke winkel met goed gevulde schappen. Welke tak van vissen je ook beoefent, voor iedere visser is er wel wat te vinden.


Voor de visser op roofvis en zeevis is er een groot assortiment kunstaas aanwezig. Dit kunstaas komt van de firma Jaxon, hier in Nederland wat minder bekend maar in Oost Europa één van de grotere.

Voor de witvisser is er een totaal pakket van Preston. Feederhengels, viskisten en stations, zelfs de allernieuwste Absolute stonden te glimmen in de Prestonhoek. Ook hier een deel van Jaxon en Filstar (ook dit merk komt uit Oost Europa). Een serie prachtige voerkorfjes voor op stilstaand water en voor op de rivieren, fraaie leef- en schepnetten, lijnen en haken. In de voer- en aashoek vinden we Sonubaits met een volledig aanbod lokazen en pellets, merken als Jaxon, v/d Eijnde en Berlok maken het programma compleet. Ook gaat er op korte termijn begonnen worden met het mengen van huismerkvoertjes. Door de eigenaren Marco, Ger en Jur, zelf ook wedstrijdvissers, zal er aan deze lijn wel menig jaartje ervaring worden toegevoegd.


Voor de karpervisser is er ook een ruim assortiment materiaal aanwezig. Zowel voor de klassieke manier van karpervissen op open water, als voor de vissers die met de vaste stok of de methodfeeder op de commerciële visputten hun hobby beoefenen.

Zelfs de koffiehoek ontbreekt niet; voor deze speciale gelegenheid was er echte bar neergezet en liet Marco Hofman nog maar eens zien dat hij van vele markten thuis is door een goed glaasje bier te tappen. Kortom, het was best gezellig en er werd tot in de late uurtje nagepraat over deze nieuwe winkel aan de Kanaaldijk 32A  in Waddinxveen.Terug

31-03-2013
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank