NIEUW VIS TV 2013 START IJSKOUD

Na wekenlang herhalingen van Vis TV te hebben gezien, kun je komende zondag 3 maart weer genieten van de eerste aflevering van een geheel nieuwe serie Vis TV. Dan start RTL namelijk de al weer 17e editie van het populaire hengelsportprogramma van eigen bodem. En, met de kou nog niet helemaal uit de lucht, leek het gepast om meteen maar met een ijskoud onderwerp van start te gaan.

 

Bepakt en bezakt, staan presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal deze keer namelijk op het ijs van de haven van Elburg. Daar onder die ijsvloer zouden zich volgens berichten grote scholen blankvoorns ophouden en wellicht zelfs veel groter ‘wild’.

Het is een prachtige zonovergoten maar steenkoude ochtend als het duo begint te vissen in een wak in het ijs, maar weldra laat Koning Winter zich van een heel andere kant zien.

Ook de nieuwe serie Vis TV bestaat weer uit 12 wekelijks en op zichzelf staande afleveringen, zodat je tot half mei de prachtige en vaak spannende visavonturen van Ed en Marco kunt meebeleven.

Uitzendingen zijn steeds op zondagmorgen van circa 9.30 tot 10.00 uur te zien op RTL-7 terwijl herhalingen elke zaterdagmiddag om circa 13.00 uur op deze zender worden vertoond.

Vervolgens herhaalt RTL-4 van 9 maart t/m 15 mei ook nog eens de serie om 7.00 uur ’s ochtends, zodat je nu eigenlijk geen aflevering van Vis TV 2013 hoeft te missen.Terug

01-03-2013
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank