Visdorado De Kool Heelweg innoveert

Het is 19 december 2012, koud, guur, lekker bij de kachel zou je denken, niet bij Visdorado De Kool te Heelweg.  Zoals in eerdere berichten al vermeld zitten ze bij De Kool niet stil. Pas geleden is er een mooie steurvijver geopend en nu weer een nieuw project in uitvoering. In samenwerking met sportvisvrienden werd het idee in het leven geroepen om 16 steigers te plaatsen aan de karpervijver.


De koppen bij elkaar gestoken, gebrainstormd en binnen 3 weken de zaken rond hebben, dat is de Achterhoekse mentaliteit. Vandaag was het zo ver. Koud watervrees hebben ze niet, het waadpak aan en aan het werk, met als resultaat dat de eerste steigers geplaatst zijn. Bij het plaatsen van de steigers is rekening gehouden met de verschillende waterstanden die deze vijver kent. Ook zijn de steigers een meter breed gemaakt zodat de visplateau’s makkelijk te plaatsen zijn.


Zowel de wedstrijd- als de recreatievisser zal hier profijt van hebben, de diepere stekken die deze vijver kent zijn zo een stuk makkelijker te bereiken. Daarnaast heeft het materiaal waarmee je vist niet te lijden door het fijne zand.

Visdorado De Kool is dus klaar voor het seizoen 2013. Kom eens een hengeltje uitgooien, de steuren bijten nog steeds fantastisch, forel wordt nog gevangen en zelfs de karpers laten zich nog verschalken. Voor het seizoen 2013 is De Kool werkelijk een visdorado vaar vele facetten van de hengelsport beoefend kunnen worden en waar ook de innerlijke mens aan zijn trekken komt in de prachtige kantine.

Ron DittersTerug

20-12-2012
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank