NIEUW: Feedermaster – Method Feedervissen

(M&M Hengelsport) Methodfeeder voer en aas. Met dit systeem vissen voor maximaal succes! Om een maximaal vangstsucces te bereiken moeten bij voorkeur alle componenten van voer en aas goed op elkaar afgestemd zijn. Hoe preciezer de afstemming, hoe groter het succes! Het aan de hand van de vis kunnen bepalen of men haakaas of voer gebruikt is zeer belangrijk en verhoogt de vangstkans enorm! Michael Zammataro heeft 5 verschillende lokvoervoer- en aastypes ontwikkeld die elk, op het gebied van smaak, geur en kleur, compatibel zijn.


Ready Method Feeder mix
Bij het gebruik van droogvoer is het bij Methodfeedervissen erg moeilijk om de juiste consistentie te vinden. Enerzijds moet dit lokvoer zich goed tot een bal in de korf laten vormen, anderzijds mag het er noch tijdens de worp, noch tijdens het neerkomen iets vanaf vallen. De bedoeling is dat het pas op de bodem uit de korf komt. Geen eenvoudige opgave dus!

Gebruik liever onze handige Ready Method Feeder Mix: reeds kant en klaar, in hersluitbare 2 kg emmer. Niet roeren, niet zeven, niet bevochtigen; dit voer heeft reeds de juiste consistentie om meteen aan de slag te kunnen en voldoet aan alle bovengenoemde, hoogwaardige eisen.

Na het vissen eenvoudig de emmer sluiten en op een koele plek (bijvoorbeeld garage of kelder) tot de volgende vistrip bewaren. Het voer is na het openen van de emmer nog tenminste 2 maanden houdbaar. Dat betekent dat u uitsluitend het voer verbruikt wat u ook daadwerkelijk nodig heeft. Geen verspilling meer!

De basis voor dit voer zijn gemalen pellets en hoge kwaliteit meel. De menging wordt daarnaast met speciale aroma’s en beet stimulerende stoffen verrijkt, die er voor zorgen dat de vissen op de voerplaats blijven, zonder overvoerd te raken. Door de grote deeltjes en het hoge vismeelaandeel lokt dit voer vooral grote vis en is het uitstekend te gebruiken in langzaam stromende wateren.

Ook geschikt voor het normale feedervissen.


Dipstoffen
De dipstoffen hebben een taaie en zeer kleverige consistentie, vergelijkbaar met honing, en ommantelen de, in de dipstof gedompelde, pellet/boilie als een tweede huid. Er blijft genoeg dipstof op de pellet/boilie achter, en dit plakt zo stevig, dat er ook tijdens een verre worp niks verloren gaat. In water lost de dipstof langzaam op, en geeft de beet stimulerende stoffen in een ruim tijdsbestek, gelijkmatig aan het water af. Bij aanbeet worden de smaakreceptoren van de vis intensief gestimuleerd waardoor de vis het aas gretig pakt.

Uiteraard in al onze 5 aroma’s en kleuren verkrijgbaar!

Haakpellets 6 en 10 mm / mini boilies 10 mm
Onze haakpellets en miniboilies worden in tegenstelling tot conventionele pellets/boilies niet gekookt, maar voorzichtig gestoomd! Daardoor blijven alle beet stimulerende stoffen, zoals bijvoorbeeld aminozuren, vismeel en zijderupsen, volledig behouden en worden niet verkookt. Een zeer belangrijk voordeel voor de vangbaarheid met aas. Tegelijkertijd zijn de pellet/boilies iets rubberachtig en buigzaam en vallen dus ook bij verre worpen niet uit het elastiek. Al na korte tijd in het water geven ze de intensieve lokstoffen af en vangen als de duivel! Ook na langere tijd worden ze niet hard of brokkelig.

In alle 5 soorten leverbaar!

Haakpellets pop ups 10 mm / Mini boilies pop ups 10 mm
Haakpellets pop ups en mini boilies pop ups worden volgens dezelfde receptuur geproduceerd, en zijn net zoals hun zinkende variant voorzichtig gestoomd. Pop ups, in het bijzonder de fel gekleurde, hebben zich bij vele tests, vooral bij het method feedervissen, bewezen als uitstekend product. Slechts een heel klein beetje loodhagel voor het drijvende aas op de lijn geklemd, brengt het drijvende haakaas in een houding, waardoor deze zonder weerstand bij de vis de bek in drijft.

Winkeliers die geïnteresseerd zijn in dit product, kunnen contact met ons opnemen via e-mailadres info@menmhengelsport.nl.

Kijk ook op onze website: http://www.menmhengelsport.nl

 Terug

19-12-2012
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank