DAM op Facebook

De Duitse groothandel DAM is al enige tijd te vinden op Facebook en andere populaire social media. Waar veel bedrijven nog voorzichtig aftasten, en het dus voor consumenten slechts een mooi opgemaakte bedrijfspresentatie is, heeft men als “fan” van de DAMFacebookpage veel voordelen. Als deel van de DAM hengelsportcommunity kun je natuurlijk veel “fun” beleven. Zo kun je vangsten, foto’s en ervaringen uitwisselen, worden er leuke verhalen gepubliceerd, en komen er zo nu en dan nuttige tips and tricks voorbij.

Echt super interessant is het vooral omdat DAM de Facebookvrienden continu beloond in de vorm van wedstrijden en games waarbij veel mooie prijzen worden weggegeven. Alleen Facebook fans mogen daaraan deelnemen. Ook worden nieuwe produkten of nieuwe campagnes vaak als eerste aan de Facebook fans geintroduceerd – soms zelfs nog voor ze zelfs maar in de winkel liggen! Daarnaast worden af en toe onder de Facebook fans prototypes verloot die kunnen worden getest, zodat ze nog kunnen worden verbeterd alvorens ze op de markt worden gebracht. En natuurlijk vraagt DAM de fans ook om hun mening als het gaat om specificaties van nieuw te maken produkten! Hoe cool is het om zo bij een merk betrokken te worden?

Om het aantal fans nog wat uit te breiden, verloot DAM 3 gloednieuwe hippe Quick Toxic molens onder alle nieuwe DAM Facebook Page fans die “like” drukken tussen 15 en 31 Maart 2012.

Wil je ook kans maken op zo’n coole Quick Toxic molen, ga dan naar www.facebook.com/damtackle en druk op LIKE.Terug

15-03-2012
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank