HSV De Vaart Poscar uit Nieuwegein heeft een nieuwe voorzitter

Na een lange zoektocht naar een goede kandidaat voor het voorzitterschap is de HSV De Vaart-Poscar een voorzitter rijker. In de Ledenvergadering van  7 februari 2012 j.l. hebben alle leden unaniem de voorgedragen persoon, Bert Zoetemeyer, gekozen als voorzitter van de HSV De Vaart-Poscar.Hiermee is een eind gekomen aan een vereniging zonder een voorzitter. De vereniging stelt zich ten doel naast het dames- en herenvissen ook activiteiten te organiseren voor de jeugd en niet te vergeten het vissen met gehandicapten. Tevens draagt de vereniging zorg, samen met de visfederatie, voor een goede visstand in de wateren in en rond Nieuwegein.

Bert Zoetemeijer is werkzaam bij Sport Visserij Nederland en is daar projectleider Communicatie & Educatie. HSV De Vaart-Poscar is zeer verheugt met de aanstelling van Bert en we denken daarmee een goede kracht binnen gehaald.

De adviseur van de HSV De Vaart-Poscar, dhr. Aart Verweij, wenst Bert Zoetemeyer veel succes en overhandigd hem de voorzittershamer.

Tweede secretaris: Nel OninkTerug

08-02-2012
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank