Lijstaanvoerster Nel Verkerk wint 4de baarswedstrijd.

Zondag 9 september gingen de leden van HSV De Vroegte Wint hun geluk eens beproeven in de Ringvaart, in de omgeving van de Bennebroekerbrug, voor het vissen van de 4de baarswedstrijd van de baarscompetitie 2011. Dit parcours is na jaren weer eens op genomen in het wedstrijdrooster. Er waren 3 afzegging en de 7 overgebleven deelnemers hoopten dat er deze morgen nu eens wel wat te vangen was. Na de drie vooraf gaande fiascowedstrijden die ze achter de rug hebben werd dat wel weer eens tijd. . Het verhaal begint eentonig te worden, maar ook vandaag was het weer armoe troef wat de vangsten betrof. In plaats van beter lijkt het ieder week slechter te worden, want nu met 7 vissers werden er in totaal 47 stekelige beestjes op het droge gebracht.


 
Lijstaanvoerster Nel Verkerk wist al haar mannelijke collega’s te verslaan. In de 1ste set ving zij er 7  en in de 4de set 10, wat haar totaal bracht op 17 stuks en dat was voldoende voor de dagzege. Nol Uitendaal had er na 4 sets 6 stuks, maar in de 5de set, toen helemaal niemand nog wat ving, had hij een stek waar hij er nog 7 bij wist te peuteren. Zijn totaal van 13 stuks was goed voor der 2de plaats in de uitslag. Zijn broer Siem werd 3de met 6 stuks. 

De beste vijf in de totaalstand na 4 wedstrijden zijn nu. 1ste N.Verkerk 59 st. N.Uitendaal is een plaats gestegen staat  2e met 47 st. wat ten koste ging van K.Koster die is nu 3e met 41 st. S.Uitendaal gestegen van 5 naar 4 met 38 st. en H.v.Dijk gezakt naar 5 met 34 st.

De resultaten

1   N.Verkerk                                                                                                                                                                                 

17 stuks

2   N.Uitendaal

13 stuks

3   S.Uitendaal

6 stuks

4   J.v.d.Lans

5 stuks

5 A.v.d.Berg                                       

3 stuks

6  K.Koster

2 stuks

7   H.v.Dijk

1 stuks


Terug

10-10-2011
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank