Rix voegt Avid Carp toe aan haar assortiment

Onlangs heeft www.prestonfishing.nl alle producten van het merk Avid Carp aan het assortiment toegevoegd. Deze uit de Preston Innovationsstal komende producten zijn net zoals de witvisartikelen weer zeer innovatief. Avid Carp is bezig aan een stevige opmars binnen de karpervisserij, maar bevat ook een aantal artikelen die bij de Methodvisserij zeer goed kunnen worden toegepast.
Zo is er bijvoorbeeld een geweldig mooie Cool Store tassenrange, dit zijn geïsoleerde (aas) tassen waarin men het voer kan meenemen naar de waterkant.
 
 
Ook nieuwe systeem om PVA zakjes te vullen kan worden toegepast door de Methodvisser. Door dit handige hulpmiddel is het mogelijk om snel en eenvoudig kleine PVA zakjes om je haakaas te maken. Wat te denken van een zakje gevuld met geknipte pieren als je de zeelt belaagt, of een zakje gevuld met pellets voor de barbeel.
 
Bij www.prestonfishing.nl  zijn natuurlijk ook de allernieuwste Preston Innovationsartikelen weer op voorraad. We kunnen wel zeggen dat de nieuwe Rod Support nu al een hardloper is. Dit kleine, maar handige hulpmiddel om aan je kist of plateau te bevestigen is het behoud voor uw hengels. Eenvoudig even je hengel wegzetten in de stand die je zelf wilt is geen probleem meer.
 
Helemaal heet van de naald zijn de nieuwe, speciaal voor de Nederlandse markt gemaakte Sonubaits mixen. De Dutchmaster  Feeder en Silvercrushmix zijn o.a. door Arnout van der Stadt ontwikkeld. De voertjes zijn nu al te bestellen via de webwinkel van Rix Hengelsport. Zie: www.prestonfishing.nlTerug

19-04-2011
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank