NERMIN CARO VANGT ‘MARY’ OP 39.6KG!

De Dynamite Baits consultant en topvisser Nermin Caro heeft ‘s werelds grootste en meest bekende schubkarper ‘Mary’ gevangen op een enorm gewicht van 39.6kg tijdens het testen voor Dynamite van een nieuw prototype boilie !

Nermin ving ‘Mary’ al in September vorig jaar, en ondanks honderden fanatieke medevissers die het Duitse water bevisten sinds die tijd, werd ze niet nogmaals gevangen. Totdat Nermin het water nogmaals beviste…: na slechts 20 uur gevist te hebben, ving hij de vis rond 2 uur ‘s middags op woensdag 27 mei!”Ik kan niet geloven dat ik het weer geflikt heb! Nooit gedacht dat ik ‘Mary’ zo kort na mijn vangst in september nog eens kon vangen. De dril was spectaculair en duurde maar liefst 45 minuten,”vertelde Nermin.
Nermin testte een nieuwe top-secret Dynamite Baits boilie, die in oktober in de schappen ligt. Hij gebruikte dit aas al enkele maanden, met verrassende resultaten: “Ik heb nauw samengewerkt met Dynamite om dit aas op verschillende wateren in Europa te testen. Op elk water is het gelukt meerdere grote vissen te vangen, voor mij is het dus de nummer 1 – ‘t is echt een topper! Er zijn zoveel vissers die zonder succes op ‘Mary’ hebben gevist, maar binnen 20 uur lukte het me weer om haar te landen door het gebruik van dit top-aas. Dit bewijst weer hoe goed het aas is!”

Nermin’s haakaas was een snowman van een 15mm Dynamite Baits Fluro Strawberry & Scopex pop-up en het nieuwe prototype boilie, gesoaked in de bijbehorende dip. Een Gamakatsu A1 Super haak in maat 6 zorgde voor een perfecte inhaking van deze gigant.

Naast ‘Mary’, de wereldrecord schubkarper, zwemt ook ‘Joe’ zijn rondjes op dit topwater… Deze spiegelkarper van ruim 32kg is het volgende target voor Nermin!
 


Terug

04-06-2010
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank