Trainingsdag 2 WK Feeder.

Gisteren vonden de eerste trainingssessies plaats aan de Maasplassen in Geistingen. Zo`n eerste trainingsdag is het toch zaak om het water wat af te tasten. De meeste trainingsarbeid is al voor het WK gedaan. Voor de Duitsers, Belgen, Nederlanders en Engelsen zal het water niet zoveel geheimen meer kennen. Zij zijn hier al een aantal keren specifiek aan het trainen geweest.

Het lastige van dit water is dat het zaak is om uit te vinden op welke diepte de vis rondzwemt. In sommige sectoren staat er op 30 meter soms al acht meter water. Ga er maar aanstaan om vis te vangen die op 4 meter diepte rondzwemt. Vissen met lichte korfjes van 30 of 20 gram betekent dan dat je constant aan het gooien bent in de hoop dat de vis "on the drop" je aas pakt. Kan goed zijn dat je tijdens het WK een aantal landen aan de slag ziet gaan met de Slow Sinking Feeders.
In sector E is de verwachting dat de vis wat verder van de kant af zit. Vissen op 60 meter zou daar wel eens de manier kunnen zijn. Als je praat over meters water dan kan er op die afstand zo maar 20 meter water staan. In de andere sectoren zal de vis waarschijnlijk zo rond de 30 meter gevangen gaan worden.

Vandaag dag 2 van de trainingen. Als jij vandaag, of later deze week, op bezoek gaat is het wellicht handig om onderstaande boxenindeling bij de hand te hebben. Nederland zit vandaag in box 24. Box 25 lijkt leeg te zijn. In box 23 staan de Tsjechen gepland.

Vergeet vandaag niet om ook eens langs box 13 t/m 15 te lopen waar respectievelijk de Engelsen, Duitsers en Hongaren gebroederlijk naast elkaar zitten. Box zit zit de Belgische ploeg en in box 22 de Fransen. Kortom, met een bezoek aan eerdergenoemde boxen heb je ook meteen de favorieten aan de slag gezien.Terug

04-10-2022
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank