Zondag 30 oktober. Hengelsportbeurs Oosterhout

Ook dit jaar bestaat de beurs weer uit een mix van 2de-hands verkopers en winkeliers met nieuwe hengelsportartikelen. Tussen de 2de handsverkopers zullen wellicht spullen te vinden zijn voor de echte verzamelaars, maar ook materialen die maar enkele malen gebruikt zijn en die nog zeker een ronde mee kunnen.

Tijdens deze dag kun je je tackle box dan ook voor weinig geld aanvullen. Ook op het gebied van haakaas en lokvoer zal er genoeg te vinden zijn. Ben je op zoek naar een hengel, molen, tas, viskoffer, stoel, tent, kunstaas, boilies of partikels? Kom dan zeker een kijkje nemen, want wellicht dat je het hier kunt vinden!

 In dorpshuis “De Schakel” kun je onder het genot van een hapje en drankje (voor eigen rekening) gezellig een praatje maken met collega vissers.

De entree voor deze beurs bedraagt slechts € 2,00 pp en dit is incl. een kopje koffie. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een ouder/verzorger, mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis.

Voor de bezoekers die graag op tijd zijn is het dorpshuis vanaf 08:30 uur geopend. Van 10:00 tot 13.00 is de hengelsportbeurs geopend. Het adres: Dorpshuis De Schakel aan de Hansvoet 2 in het Gelderse Oosterhout.

Handig om te weten is dat het niet in het Brabantse Oosterhout plaats gaat vinden. Dit Oosterhout ligt tussen Arnhem en Nijmegen. Het maar dat je het weet.
Voor meer info surf je natuurlijk naar: https://www.hengelsportbeurs-oosterhout.nl/Terug

29-08-2022
http://www.fishcresta.eu
blank
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank