47 kilo hoog aan het Amsterdam Rijnkanaal.

Onder prachtige weersomstandigheden werd zondag 7 augustus de koppelwedstrijd van de AHV georganiseerd aan het Amsterdam Rijnkanaal bij Diemen. Zoals met veel wedstrijden is de loting van de juiste stek en de benodigde kennis om op die stekken een visje te kunnen vangen natuurlijk weer mega-belangrijk.

 

De loting werd via de PC verricht en rond 07.15 uur kreeg elke deelnemer de lotingsresultaten per mail binnen. Nu gaat het bij deze wedstrijd vooral om het loten van stek nummer A1 en 2. Als je een van deze twee stekken loot, dan weet je dat je mee kunt doen om de prijzen. Loot je in dit vak een van de hogere steknummers dan ben je negen van de tien keer tegen A1 en A2 aan het vissen.

 

Met koppelmaat Willem van Cappellen mocht ik plaatsnemen op stek 2. Dankzij de waterkennis van Willem, en de tips van Edgar Kuus, konden wij na afloop ruim 30 kilo vis laten wegen. Die 30 kilo was genoeg voor een 2de plaats. Tegen de kop was vandaag niet te vissen. Cor de Groot en Andre de Tek lieten zich dit buitenkansje niet ontnemen. Strak en geconcentreerd vissend wisten beide heren deze wedstrijd met iets meer dan 47 kilo naar zich toe te trekken.

Voor de overige deelnemers was het vooral een strijd tegen het ronddrijvende vuil en moest de vis vaak van ver komen. Het merendeel van de koppels bleef steken onder de tien kilo. Met 39 koppels is er toch nog bijna 400 kg vis gevangen.Terug

08-08-2022
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank