Triowedstrijd op 25 september

De AHV organiseert op 25 september een trio wedstrijd. De wedstrijd wordt gevist in de Amstel, het Amsterdam-Rijnkanaal* en het Noord-Hollands Kanaal (Landsmeer). Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Elk team bestaat uit 3 vissers, die onderling mogen uitmaken wie in welk water vist (wel vooraf opgeven).

Het inschrijfgeld bedraagt € 75,- per team. Max. 42 teams. Vissen van 09.00-14.00 uur. Er wordt gevist in 3 sectoren per water (= 9 sectoren), 3 dagprijzen per sector, geen poulen, eindprijzen op punten 1:4. Dit alles bij volle bezetting.

De loting digitaal zal geschieden:

De vakindeling per water wordt op de zaterdag voorafgaande aan de wedstrijddag per mail verspreid, de plaatsloting volgt, ook per mail, op de wedstrijddag om 07.15 uur.

Inschrijving uitsluitend middels onderstaande link. U ontvangt bevestiging van voorwaardelijke inschrijving.


https://forms.gle/8jAEA1KTskVZb1oh7

Let op: aanmeldingen anders dan via de link worden niet in behandeling genomen!!!! 

  * het Amsterdam-Rijnkanaal is niet opgenomen in de Landelijke Lijst van Viswateren. Toestemming om hier te vissen is vereist lidmaatschap van de AHV, ofwel       aanschaf van een z.g. "dagvergunning" ad € 5,- p/p. Deze is aan te vragen bij uw inschrijving en betaling per bankoverschrijving.

 Terug

20-07-2022
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank