WCC Qualifier 2022. Let the games begin.

Van 6 tot en met 10 juni strijden 22 koppels om 1 toegangsticket voor de later dit jaar te organiseren WCC 2022 finale op Lac du Madine. Loting van de stekken op het Berkley-, JRC- of het Penn Lake van het Fishing Resort Du Der vond vanochtend rond 10.00 uur plaats. Of je als deelnemer een topstek hebt geloot is van nog al wat factoren afhankelijk.

Het bestand aan vis dat op de drie lakes rondzwemt is in elk geval veelbelovend. Volgens schattingen van mannen die het kunnen weten zou het zomaar kunnen zijn dat het winnende koppel drie “veertigers” naar boven weet te halen. Als dit zou lukken maak je zeker kans op de hoofdprijs namelijk het toegangsbewijs voor de later dit jaar te vissen WCC 2022 op Lac du Madine. Zover is het echter nog niet.

De vakken zijn goed afgebakend en dat betekent dat je als vissend koppel binnen de denkbeeldige lijnen van je sector moet blijven. Kom je er buiten, dan kun je er van op aan dat je op je schouder geklopt wordt door een marshall. Vis die buiten de sector gevangen wordt telt uiteraard niet.

Of er nu al winnende stekken aangewezen kunnen worden? Pff, ik durf mij er op dit moment nog niet aan te wagen. Natuurlijk zijn er stekken die afgelopen periode leuk vis hebben opgeleverd, maar vis heeft de gewoonte om te zwemmen. Het kan dus zomaar zijn dat een topstek ineens een mindere stek is en dat een mindere stek ineens een topstek blijkt te zijn. Afijn, de bal is rond. We staan aan het begin van de wedstrijd. In de loop van de komende 24 uur zal ongetwijfeld meer duidelijk worden over wie nu tot de kanshebbers behoren. We gaan het zien.Terug

06-06-2022
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank