World Carp Classic Qualifier 2022

Van 6 tot 10 juni wordt op het Franse Fishing Resort Du Der de World Carp Classic Qualifier 2022 georganiseerd. Onder de bezielende leiding van Hans Sissingh van Carp Connections gaan 22 koppels de strijd aan om de begeerde finale plaatsen die recht geven op deelname aan de World Carp Classic 2022 finale dat in oktober gevist gaat worden op Lac de Madine.

Deelname aan deze Qualifier staat open voor deelnemers uit de BeNeLux, Frankrijk en Duitsland. De deelnemende koppels worden verdeeld over het Berkley-, JRC- of het Penn Lake. Per koppel mogem vier hengels ingezet gaan worden.  

Dat de strijd tot het laatste moment spannend zal blijven komt omdat het eindklassement wordt opgemaakt op basis van het totaal gewicht van de drie zwaarste vissen die per koppel gevangen worden. In theorie kun je dus zelfs tijdens het laatste uur van de wedstrijd het klassement nog compleet op zijn kop zetten.

Vandaag is de lotingsvolgorde voor morgen getrokken. De deelnemende koppels weten dus nu in welke volgorde ze maandag 6 juni vanaf 10 juni hun steknummer mogen loten. Loting geschiedt op basis van Pick and Ditch. Dit houdt in dat de captain na de trekking van het steknummer 30 seconden de tijd krijgt om het nummer af te wijzen en opnieuw een steknummer te trekken. Het lastige van dit verhaal is natuurlijk dat je niet weet welk nummer je dan bij de tweede keer uit de pot trekt. Dit 2de steknummer is dan sowieso definitief als je het eerste nummer afwijst.

Kortom, het worden spannende dagen voor de deelnemers. De mannen zijn nu druk met het de openings-BBQ.  Terug

05-06-2022
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank