Dumpdagen bij HS Hennie Kruidenier op 17 en 18 juni

Hengelsport Hennie Kruidenier organiseert op 17 en 18 juni weer haar jaarlijks terugkerende dumpdagen. Tijdens deze dagen zijn veel hengelsportartikelen te koop met kortingen die bijna niet te geloven zijn.

Als jij dus op zoek bent naar een karperhengel, een feederhengel, een spinhengel of wellicht een boothengel tegen een leuke prijs, dan is dit je kans. Waarschijnlijk is er ook nog iets te scoren tussen de telescoopwerphengels, de strandhengels, de vaste hengels, de molens, de reels of ben je nog op zoek naar een paar laarzen, hengelsportkleding, een schepnetje; dan is het zaak om deze data vast in je agenda te plaatsen.  Deze prijzen gelden alleen op 17 en 18 juni en zolang de voorraad strekt.


 Daarnaast kan iedereen zijn 2de handsmaterialen aanbieden tijdens de gelijktijdig georganiseerde 2de handsbeurs. Iedereen kan op 17en 18 juni tijdens de dumpdagen zijn 2e hands hengelsportmateriaal in de winkel van HS Hennie Kruidenier te koop aanbieden.

Het materiaal dient minimaal een week vooraf afgeven te worden bij de mannen van HS Kruidenier. Jij bepaalt de verkoopprijs. Je hoeft zelf niet aanwezig te zijn tijdens deze dagen. Wordt het artikel verkocht dan ontvang je een tegoedbon t.w.v. de verkoopprijs. Niet verkochte artikelen gaan terug naar de eigenaar. Dit is dus de ideale kans om van je overtollige hengelsportartikelen af te komen en eventueel nieuwe of gebruikte materialen aan te schaffen.

 Voor meer informatie

 Hengelsport Hennie Kruidenier

Spoelsterstraat 45

 7481 KE Haaksbergen

 053-5723679

 info@hengelsportkruidenier.nlTerug

08-05-2022
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank