Mooie vangsten tijdens eerste dag van de AHV vierdaagse.

Afgelopen zondag werd de eerste wedstrijd van de door de AHV georganiseerde vierdaagse georganiseerd. Verdeeld over twee wateren mochten de deelnemers laten zien wat ze waard waren. Als je zo het overzicht van de vangsten eens bekijkt mag je als organisatie niet klagen.

Met temperaturen tegen het vriespunt, een bak wind en regelmatig en bui met natte sneeuw over je heen moesten de deelnemers maar zien dat ze de dag doorkwamen. Als je na een leuk netje vis vangt dan is dat goed te doen.

Aan de amstel kon het duo Stalman/Blom ruim 43 kilo bij laten schrijven. Dit gewicht was uiteraard ook goed voor de dagwinst. Aan het Noordhollands Kanaal bij Landsmeer werd door veel deelnemers gevist met de vaste stok. Dit deel van het NH Kanaal staat bij uitstek bekend als vaste stokwater. Met bijna 24 kilo ging in de winst aan dit kanaal naar het duo Rijnhout/Timmer.

Volgende week zondag wedstrijd nummer 2. De Landsmeerdeelnemers gaan dan naar de amstel en andersom. Als jij nu een liefhebber bent van het vissen aan de amstel of aan het NH Kanaal bij Landsmeer is dit natuurlijk een schitterende gelegenheid om er eens een kijkje te gaan nemen. Terug

04-04-2022
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank