Rien Hermsen wint dag 1 4daagse John Kooij

Afgelopen weekend ging de vierdaagse van HS John Kooij van start. In de witviswereld wordt deze wedstrijd gezien als de start van het nieuwe wedstrijdseizoen. Met 120 man is er weer een imposant deelnemersveld te bewonderen. 

Na een nachtje vorst is het altijd maar afwachten of de vis er nog veel zin in heeft. De Oude rijn kan een fantastisch viswater zijn. De vis was er wel maar werkte niet over al even lekker mee.  Als je hoog wil eindigen in deze vierdaagse dan is het zaak om drie keer goed te loten en 1 keer goed te vissen. Kortom, ga er maar aanstaan.

Rien Hermsen liet, vissend vanaf stek nummer 120, vandaag weer eens zien dat je hem niet op een staartstek moet zetten. Met iets meer dan 13 kilo greep hij dan ook de vak- en de dagwinst. Op A21 wist Arjan Klop ruim 12 kilo aan land te brengen. Geen kop- of staartstek en toch de sector winnen, dan moet je wel een beetje kunnen hengelen. Met Arjan naast je weet je dat het geen makkelijke dag gaat worden.

Naast J Hassing die met 10.420 gram een twee behaalde, waren er geen deelnemers die de tien kilo aangetikt hebben. Als je zo de lijst eens doorloopt wordt wel vrij snel duidelijk dat het voor veel deelnemers schrapen was.

Er is nog niets verloren, als deelnemer heb je immers een afschrijver. De eerste klappen zijn uitgedeeld, op naar dag 2. Voor de mannen met een afschrijver wordt het aanstaande zondag er op of er onder. Succes.

 Terug

28-02-2022
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
blank
http://www.jvbaits.nl
blank