Wedstrijden HSV Kennemerland weer begonnen

(Nico Schouws) Spannend afgelopen vrijdag persconferentie zou het vissen weer in wedstrijdverband mogen. Groen licht en dus mogen wedstrijden in verenigingen weer. Snel schakelen met Sportvisserij Midwest zodat de wedstrijdaanvraag werd gehonoreerd, onze dank hiervoor. Vandaag moest het plaats vinden aan het Noordhollandskanaal te Purmerland. Een pracht stukje water wanneer de vis mee werkt. De omstandigheden waren super, licht briesje in de rug, droog en niet al te koud.Vandaag opnieuw digitale loting om groepsvorming te voorkomen, om 8 uur kan een ieder zijn of haar stek opzoeken. Uurtje voorbereiding en startsignaal, gecupt, geplompt, feeder kort, feeder overzijde ieder deed wat naar zijn mening het best zou uitpakken. Het waren Bert Groot en Jean Chagineu die al snel van de nul afwaren. Maar verder was het stil. Op kop wist onze stokkampioen 2021 wel de vis te vinden niet groot maar wel stuks. Dat was Clive een klasse apart dat blijkt want de rest van de vissers wist geen vis of een enkel visje te verleiden.

In vak B was het niet veel beter Arie van den Burg wist er op de staartstek 2 tot aanbijten te verleiden en zijn buurman Dolf Rijs liefst 3 stuks. De andere in het vak of weer enkel visje of niets. Blij dat we weer mochten vissen maar teleurstellend qua vangsten. Na 3,5 uur klinkt het eindsignaal en gaan de tel/weegploegen op pad. De overall winnaar en winnaar van het A-vak is Clive Hill van de in totaal 22 gevangen vissen neemt Clive er liefst tien voor zijn rekening. In het B-vak gaat de winst met 3 stuks naar Dolf Rijs.

Vak A

               

1

Clive

Hill

10

stuks

1.517

gram

25

punten

2

Sjaak

Veldt

1

stuks

1.040

gram

11

punten

3

Juan

Cabrera

1

stuks

100

gram

2

punten

 

Vak B

               

1

Dolf

Rijs

3

stuks

1.348

gram

16

punten

2

Arie van den

Burg

2

stuks

381

gram

5

punten

3

Jean

Chagineu

1

stuks

377

gram

4

punten

                   

 

Na twee wedstrijden gaat Juan Cabrera aan de leiding op de voet gevolgd door Arie van den Burg. Juan wil graag net als de laatste vijf jaren bij de eerste vijf eindigen om zich te kwalificeren voor de clubkampioenschappen. Wellicht gaat de top drie zelfs lukken. Op de derde plaats staat verraseend Bert Groot, die laat zien ook in de winter zijn mannetje te staan.

Tussenstand Wintercompetitie 2021-2022

1

Juan

Cabrera

6

Totaal pnt

78

Vangstpunten

2

Arie van den

Burg

6

Totaal pnt

77

Vangstpunten

3

Bert

Groot

7

Totaal pnt

88

Vangstpunten

4

Sjaak

Veldt

7

Totaal pnt

57

Vangstpunten

5

Jean

Chagineu

9

Totaal pnt

49

VangstpuntenTerug

16-01-2022
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank