Nederland verslaat Duitsland aan het Kanaal door Voorne

Zaterdag 8 en zondag 9 mei werd in alle radiostilte de dames testinterland tussen Nederland en Duitsland gevist aan het Kanaal door Voorne bij Hellevoetsluis. Duitsland, als regerend wereldkampioene, functioneerde als perfecte trainingspartner voor de Nederlandse damesploeg. Voor de dames was het dit weekend zaak om te laten zien wat zij waard zijn. De uitverkiezing voor het WK in Zuid Afrika staat immers op het spel. Is het erop of wordt het er onder. Omdat de Duitse dames een dame minder hadden werd besloten dat beide dagen één van de Nederlandse dames het Duitse team aan zou vullen. Dag 1 viste Chantal Mensink met de Duitse ploeg mee terwijl op tijdens dag 2 Ingeborg Audenaerd de Duitse kleuren mocht verdedigen.
 

Dag 1, die gevist werd op de steigers bij de Groene Kruisweg, pakte zeer succesvol voor de Nederlandse dames uit. Ingeborg liet weer eens zien dat zij niet voor niets al een aantal jaren de sterkste dame is en pakte de eerste plaats met ruim 34.220 gram vis. De Duitse Steffi Bloch, werd op ruime achterstand, met 23 kilo vis tweede. Nederland pakte tijdens dag 1 met 45 tegen 60 punten de leiding.Dag 2 werd er gevist op de steigers bij Dansschool Rijo. Ook tijdens de tweede dag deelden de Nederlandse dames de lakens uit. Met 50 tegen 55 punten werd de Duitse ploeg verslagen. Individueel pakte tijdens dag 2 Steffi Bloch de eerste plaats met ruim 21 kilo.
 

Als je over twee dagen de resultaten bekijkt heeft de Nederlandse ploeg visles gegeven aan de Duitse dames. Dit belooft nog wat voor het aankomende WK. Een podiumplaats moet er toch inzitten. Individueel ging Steffi Bloch met de eerste plaats aan de haal. De sterk vissende Loraine Vermeulen pakte het zilver. Het brons was verrassend weggelegd voor Chantal Mensink. Terug

09-05-2010
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank