Vissen met leem

Leem wordt vaak gebruikt als er secuur gevist moet gaan worden of als er weinig vis rondzwemt en de vis niet echt aast. Als alles aankomt op het vangen van een paar vissen, dan is het zaak dat alles op orde moet zijn. Er gaat dan nog al wat tijd in de voorbereiding zitten, eventuele trainingssessies ter plaatse en info verzamelen bij kenners van het desbetreffende water.

Als je in dat soort moeilijke omstandigheden te veel lokvoer met te veel voeding brengt, dan is de aanwezige vis vaak snel verzadigd en laat zich dan niet meer vangen. Dit zijn de omstandigheden om aan de slag te gaan met leem. Leem is in feite grond en bedoeld om je lokvoer te verschralen zodat de vis wel richting je voerstek komt, maar zich niet te snel vol eet met het aanwezige lokvoer.

Vraag is nu even wanneer  en hoe je aan de slag kunt gaan met leem. In dit filmpje ga ik dieper in op het gebruik van leem en in combinatie met wat voor soort lokvoer je het kunt gebruiken. Daarnaast   laat ik je ook zien wat voor soort dobbers ik gebruik in dergelijke omstandigheden.



Terug

23-08-2021
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank