Wat een vis weer op de Leeghte

Na alle regen van de laatste dagen zat de Leeghte letterlijk bomvol. Zonder kaplaarzen kon je eigenlijk niet op de vlonders zitten. Het water stond op het taluut en dat komt toch niet vaak voor. Doordat het waterschap het water 20 cm heeft laten zakken was het toch mogelijk om de wedstrijd van vandaag door te laten gaan. Maximale bezetting dus 16 man op de vijver.

Met een gemiddelde van 35 kg per deelnemer en met een totaal van 569 kg is dit niet verkeerd.  Het was weer mooi om acht mensen op een rij tegelijk vis te zien vangen. Als het dan ook nog met de “korte stok”, topset + twee delen, kan dan is het natuurlijk helemaal leuk. Doordat het water zo hoog staat is het super om in de margin te gaan vissen en daar de dikke buffels te strikken. Aas was vandaag niet het belangrijkst. Als je een kabbeltje op het water had zat de vis ook snel hoog in het water en kon je met de “slep” ook prima vis vangen.

Op de eerste plaats in vak A was het vandaag Wilbert Mentink die met ruim 35 kg op stek 1 met de eer ging strijken. Goede 2de was Axel Heuser op stek 7 met 32 kg. In vak B ging het nog een stuk beter. Op de eerste plaats in het B-vak was Tim Bomers op stek 9 de sterkste met 84 kg. 2de was Rutger Holsbeek op stek 16 met 61 kg.  Winnaars van harte gefeliciteerd. A.s Dinsdag is de volgende wedstrijd. Opgave via de site Er zijn nog vier plaatsen vrij.

www.deleeghte.nl


 

Team de Leeghte

 Terug

19-07-2021
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank