Kandidaten gezocht voor lokale sportcampagneteams

(Bron: Sportvisserij Nederland) Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Ook voor de (hengel)sport een belangrijk moment, want de keuzes van de nieuwe gemeentebesturen hebben invloed op het lokale sport- en beweegaanbod. Daarom zijn we op zoek naar sportliefhebbers met gevoel voor politiek die als vrijwilliger de lokale sportcampagne in hun gemeente willen opzetten.

De verkiezingen lijken nog ver weg, maar politieke partijen gaan binnenkort al aan de slag met het schrijven van hun verkiezingsprogramma’s. Hét moment om de kracht van sport bij hen onder de aandacht te brengen. Meld je daarom nu aan voor het lokale sportcampagneteam van jouw gemeente!

Je kunt je aanmelden op persoonlijke titel, maar zeker ook namens de sportraad, sportfederatie of kernteam van het sportakkoord in jouw gemeente. Na je aanmelding wordt er contact met je opgenomen en wellicht vorm jij binnenkort samen met andere sportliefhebbers het campagneteam in jouw gemeente.

Via onderstaande link kun je je je aanmelden.

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=aSrdNopHS0uyX-thf-1ggN9Uw9em7uNHlRrcqWuvKrhUQ0ZXSkhCVU9HVFVWTFQyQ0lJMEc2TlFOWi4u

 Terug

24-03-2021
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank