Feederen in de winter met Ramon Ansing.

Veel sportvissers vissen ook in de koude maanden van het jaar gewoon door. Met een beetje warmtepak kun je bij temperaturen van net boven nul nog een leuke visdag beleven aan de waterkant. De manier van vissen in de winter is wel even anders dan in de zomer.

Ik ging er met wedstrijdtopper Ramon Ansing eens op uit om, aan de oevers van het PM Kanaal bij Oude Schouw, eens in kaart te brengen hoe hij, al feederend, zijn visjes vangt in de winter. In dit filmpje passeert eigenlijk alles wat je nodig hebt om ook in de koude wintermaanden lekker aan de slag te kunnen.  Onderwerpen die de revue passeren zijn: het materiaal, de techniek, het lokvoer en het haakaas. Natuurlijk wordt er ook nog vis gevangen.

Als jij nu ook wil weten waarom Ramon met twee soorten lokvoer aan de slag gaat en in welke situaties hij kiest voor een voorslag en wanneer voor een feedergum, ga er dan maar eens voor zitten. Na 23 minuten weet ik zeker dat jij ook je visje weet te vangen in de winter.#visseninfriesland #feedervissen #feederenindewinter #vissenmetdefeeder #ramonansing #gijsnederlof #PMKanaal #OudeSchouw #winterfeederen #vissenindewinter #wedstrijdvissenTerug

10-02-2021
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank