Ouderwets succesvol poldervissen op snoek

Vanaf 20 november krijgen alle leden van de SNB weer de nieuwe editie van ons prachtige roofvismagazine Snoekerijen in de bus. Dit keer editie 144 alweer met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

Lekker struinen door de polder, op jacht naar snoek. Met alle moderne snufjes en technieken lijken we wel eens te vergeten dat dit de meest beoefende snoekvisserij in ons land is. Wim Russchen neemt ons mee de polder in en vertelt over zijn nieuwste inzichten en materialen. Jeroen Bouwer, bekend als maker van vele mooie roofvis video`s, verhaalt in Snoekerijen hoe hij het jaar rond op snoek vist. Dat hij dit zeer succesvol doet, heeft hij al bewezen. Lees dit artikel om zijn inzichten te krijgen.

Wil je in de toekomst eens iets spannends mee maken? Ga dan eens naar curaçao om daar vanuit een kajak op tarpon of ander gespuis te vissen. De goedlachse Belgische Bart is er recent heen verhuisd en vertelt over de visserij daar. Hij kan je zeker op weg helpen.

 

Natuurlijk ontbreekt in deze uitgave niet een uitgebreide lees impressie van het nieuwe, spraakmakende boek van Juul Steyn: “Denken als een vis”.  Of, als we het toch over boeken hebben, de weergave van een juist oud vis boek over de snoek.

De vaste rubrieken zoals de visgidsenactie en de rubriek Grootformaat komen natuurlijk ook voorbij. Maar in deze editie lees je natuurlijk ook weer een bijdrage in de rubriek “Geef me de vijf” met een presentatie van de vijf favoriete kunstaas van de auteur. Ook over onze regionale activiteiten vind je weer een bijdrage. Slechts één helaas omdat door corona de meeste activiteiten zijn afgelast. Maar wel een zeer geslaagde; een verslag van een prachtige druk bezochte jeugd visdag van de Regio Oost in Zwolle. Dit en meer lees je in het onafhankelijke en enige roofvismagazine van ons land Snoekerijen.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nlTerug

16-11-2020
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank