Stevig windje tijdens 2de wedstrijd Hsv Kennemerland.

Waaien dat deed het pittig vandaag waar het normaliter lukt aan te vragen met windje in de rug zijn we nu al blij te kunnen vissen. Ondanks een windje dwars door het kanaal werden er toch flink wat stokken klaar gemaakt. Lotingsnummers werden pas s’morgens bekend gemaakt zodat ieder even lange voorbereidingstijd heeft.

Om half acht klonk het startsignaal en werden er ballen geplompt, gecupt en vlogen voerkorven naar de overzijde. Het was Ton van de Nieuwboer die na wat korven te hebben gedumpt aan de overzijde startte met de stok. Waar hij gelijk lekker begon te vangen. Dat gold voor veel vissers de eerste worpen leverde vis op. Juan Cabrera op stek 2 had als het ware een kopstek zijn buurman op kop werd geplaagd door materiaal pech.In vak B wist Hendrik Moolevliet net naast het staartnummer de vis goed te vinden. Zijn buurman Hidde Hoekstra keek de eerste anderhalf uur toe, maar daarna kwam de vis ook bij hem op gang. Het was vandaag een kwestie van flink pieren brengen, niet stoppen maar doorknippen en dan kwam er langzaam wat vis. Er werden weinig brasems gevangen, voorn en halfslag was het wat de klok sloeg. De hoge nummers werd duidelijk meer vis gevangen dan de stekken in het A-vak. Om toch vis te vangen werden grote haken gewisseld in kleinere en ook een dunnere onderlijn vaak met succes. Het was werken geblazen om een mooi netje vis te vangen.

Na vier uur klinkt het eindsignaal en gaan de  weegploegen op pad. In vak A is het Ton van de Nieuwboer die zijn vak wist te winnen met ruim 7,5 kilo. De schaar stond vandaag niet stil bij Ton. Op afstand werd Nico Schouws tweede en Jean Chagineu derde. In het ander vak zat de dagwinnaar van vandaag, Hendrik Moolevliet wist bijna 15 kilo te vangen, gevolgd door Hidde Hoekstra met bijna 13 kilo en derde op stand Peter Krijgsman.

Vak A

       

1

Ton van de

Nieuwboer

7.518

gram

2

Nico

Schouws

6.010

gram

3

Jean

Chagineu

5.080

gram

 

Vak B
1

Hendrik

Moolevliet

14.961

gram

2

Hidde

Hoekstra

12.700

gram

3

Peter

Krijgsman

7.220

gram

 

 Terug

29-06-2020
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank