Vacature medewerker communicatie en administratie

Sportvisserij Limburg is op zoek naar een medewerker communicatie en administratie voor een aanstelling van een half jaar. Dit in verband met tijdelijke uitval van een collega. Ben jij een onmisbare duizendpoot en heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden? Werkt jij nauwkeurig en ben je klantvriendelijk, stressbestendig en doortastend? Ben jij per direct inzetbaar? Lees dan verder.

Bij Sportvisserij Limburg werken 4 medewerkers en zijn vele vrijwilligers actief binnen werk- en projectgroepen. Het Algemeen Bestuur van Sportvisserij Limburg bestaat uit vijf bestuursleden.


In verband met tijdelijke uitval van een collega zijn wij per direct op zoek naar een:

Medewerker communicatie / administratie (m/v)
(20-24 uur per week)

Wat is de inhoud van de functie?
Als medewerker communicatie en administratie ben je een onmisbare duizendpoot in onze organisatie.

Wat je zoal doet?

 

 • Je behandelt, verwerkt en archiveert binnenkomende e-mail, telefoontjes en post.
 • Je ontvangt bezoekers, verzorgt mailings, organiseert vergaderingen, maakt notulen en PowerPoint presentaties, en ondersteunt de manager bedrijfsvoering en de adviseurs.
 • Je ondersteunt de organisatie bij de externe communicatie, onder andere met inzet en gebruik van social media.
 • Je creëert content en schrijft artikelen voor o.a. de website en de regio-editie van Hèt Visblad.
 • Je ontplooit initiatieven op het terrein van voorlichting en promotie van de hengelsport en Sportvisserij Limburg.
 • Je draagt bij aan de realisatie van een stevig netwerk.
 • Je draagt zorg voor een consistente huisstijl en positionering.
 • Je ondersteunt verenigingen op het gebied van communicatie en digitalisering;
 • Je stimuleert verenigingen en hengelsportambassadeurs om nieuws en beeldmateriaal te sturen;
 • Je ontwerpt, bestelt, en verstrekt promotiemateriaal.
 • Je coördineert de aanvragen voor vislessen die op basisscholen worden gegeven en zorgt voor afstemming tussen de scholen, de vrijwilligers en de VISmeesters.
 • Je organiseert samen met collega’s en vrijwilligers diverse activiteiten gedurende het jaar speciaal gericht op het vergroten van het visplezier onder de jeugd.


Wat vragen we van/aan je?

Je hebt minimaal MBO-niveau en ervaring met bovengenoemde taken. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een zeer goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt kennis van diverse computerprogramma’s en je kunt notuleren. Je werkt nauwkeurig, houdt overzicht en focus. Je kan zelfstandig werken. Je bent klantvriendelijk en doortastend. Je bent flexibel, stressbestendig en hebt er plezier in om gezamenlijk resultaten te bereiken. Je kan goed mensen te woord staan. Je hebt kennis van social media.

Wat bieden we je?
Een functie met een diversiteit aan werkzaamheden. Je hebt in de functie een grote mate van ruimte om je werk in te richten. Bij Sportvisserij Limburg werk je samen in een team met vier gedreven en enthousiaste collega’s. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de BBRA-schalen (schaal 6) afhankelijk van opleiding, kennis en relevantie werkervaring. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van een half jaar. De standplaats voor je werkzaamheden is Roermond.

Ben jij een teamspeler met een doelgerichte en praktische instelling? Ben je bereid om nu en dan in de avonduren en weekenden te werken? Herken je jezelf in (een deel van) de functie-eisen en spreekt de inhoud van de functie je aan? En ben je per direct of op korte termijn beschikbaar? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren.


Informatie en solliciteren
Meer informatie over deze functie kun je inwinnen bij Patricia Koelen via 06-13953135. Voor meer informatie over onze organisatie en werkzaamheden verwijzen we je graag naar onze website: www.sportvisserijlimburg.nl

Interesse?
Je kunt je sollicitatiebrief met CV vóór 20 april 2020 per email sturen naar patricia@sportvisserijlimburg.nl  of per post naar Sportvisserij Limburg, t.a.v. Patricia Koelen, Noordhoven 19a, 6042 NW Roermond.

 Terug

03-04-2020
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank