Predator Challenge 2020

Op zaterdag 6 juni 2020  organiseren Nautische Unie Hunfeld BV, Henry’s Hengelsport en Visgids Groningen de Predator Challenge 2020.  Na het succes van vorig jaar wordt door dezelfde groep bevlogen ondernemers én vrijwilligers de tweede editie van de Predator Challenge georganiseerd. Nieuw dit jaar zijn 2 leaderboards! 1 voor het Oldambtmeer en 1 voor het Schildmeer! Ook zullen er nog een aantal overall prijzen worden uitgereikt. 


Het unieke (ofwel Challenge) aan deze roofviswedstrijd is dat er op meerdere aangewezen wateren gevist wordt. De wateren waar gevist gaat worden zijn het Oldambtmeer en het Schildmeer. Door loting op de dag van de wedstrijd wordt bepaald wie op welk water gaat vissen. Er gaan 30 boten naar het Oldambtmeer en 30 boten naar het Schildmeer. Ruilen van toegewezen water is niet mogelijk.  Per water is er een marshallboot van de wedstrijdleiding aanwezig.


De Predator Challenge is een Lure Only wedstrijd. Er mag alleen met kunstaas worden gevist en het is niet toegestaan om met dood aas te vissen. Alle technieken vanuit de boot zijn verder toegestaan.

Aantal deelnemers/boten

Maximaal 60 boten met 2 vissers per boot (niet meer en niet minder) kunnen aan deze Predator Challenge deelnemen. Schrijf je snel in want vol is ook echt vol! De boten worden in de ochtend gecontroleerd. De boten worden voorzien van een label aan de motor. Alleen boten voorzien van label mogen deelnemen aan de Predator Challenge.Kosten

De kosten voor deelname zijn €75,00 per boot. Aanmelden kan alleen via de website van Visgids Groningen.    Lees voor je je gaat inschrijven het  wedstrijdreglement  goed door.

Het is een Catch/Foto/Release wedstrijd. De foto’s van de vangsten dienen met behulp van een smartphone te worden verzonden naar de wedstrijdleiding.  De vangsten worden net als vorig jaar via een eenvoudige, slimme link verzonden naar organisatie.
Het is verplicht om als deelnemer te beschikken over een smartphone waarop Whats App is geïnstalleerd. Voor verdere details verwijzen we je naar de wedstrijdreglementen.

 Terug

10-01-2020
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank