Prestonvrienden groep begint het jaar goed

Tijdens een 2019-visreis toog een groep Friezen richting de UK om een visje te gaan vangen op Lindholme Lakes. Samen met het Commercial team van Preston kan zo’n trip natuurlijk al haast niet meer misgaan. Onder het genot van een hapje en drankje besloten dat de mannen om begin 2020 een gezamenlijk winterwedstrijdje te organiseren in Friesland.


Vier januari vond deze vissessie plaats. Henk de Haan en Gooitzen Hager kregen de eer om dit te regelen en dat kan ook dit haast niet mislukken.  Om  07:30 uur rijden de mannen naar het parcours aan de Zijlsterrijd Zuid te Kollum. Daniel ( Heron ) zit op het laatste nummer en besluit om op de snoek te gaan vissen en dat gaat hem ook goed af. Binnen no-time ligt er een dikke zware snoek in zijn schepnet.


De rest gaat fanatiek te werk en al snel komt de ene na de andere voorn boven water. Het gaat in een rap tempo; deze jongens kunnen niet alleen op de commercial hun mannetje staan maar hier ook. Dalli trakteert rond een uur of 10 op een heerlijk roombroodje.

Rond 14:00 uur zit de sessie er weer op en kan het wegen beginnen. The Champ wint de wedstrijd met bijna 22 kilo.

2e * Rudi Blik ( Balou )  20120 gram

3e * Wim Meulman ( Panda ) 19150 gram

4e * Gooitzen Hager ( The Frisian Viking ) 16170 gram

5e * Henk de Haan ( Extension ) 14110 gram

6e * Alfons Vos ( Fonsie ) 11050 gram

7e * Kris Dalhuizen ( Dalli ) 10950 gram

8e * Daniel Hiemstra ( Heron ) buiten mededinging

9e * Ronnie Imminga (  Jeremy ) niet gevist wel aanwezig bij afsluitend etentje.

 

Snel de spullen opruimen en gezamenlijk naar de plaatselijke Chinees rijden om hier samen de dag af te sluiten hoort er natuurlijk ook bij. Na de Kerstmaaltijden van afgelopen week gaan de heren ook vanavond weer goedgevuld naar huis. Top initiatief dat zeker navolging verdient

Het was een fantastisch leuk weerzien om samen met deze geweldige ploeg een dag te vissen en samen te zijn.  We hebben besloten om hier een jaarlijks terugkerend iets van te maken waar en hoe bepalen we op een later tijdstip.Terug

06-01-2020
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank